2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 11924 بازدید | 98 پست
پس از دستش نده به خدا توکل کن نذرکن اگر بچت سالم بود یه کاری درحد توانت برای بچه های بی‌سرپرست کنی& ...

نمی تونم چنین کاری کنم و باعث بشم یه عمر بچم عذاب بکشه و منو مقصر بدونه

اون بچه حتی اگر واقعا مشکلم داشته باشه که من به شما میگم نداره چون موارد اینچنینی که غربالگری بچرو م ...

خوب خداروشکر ممنون خانم دکتر!!!!

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون بچه حتی اگر واقعا مشکلم داشته باشه که من به شما میگم نداره چون موارد اینچنینی که غربالگری بچرو م ...

عزیزم دارم میگم سل فری دادم 

ریسک بالاس 

بچم ۴۵ کروموزومه

نمی تونم چنین کاری کنم و باعث بشم یه عمر بچم عذاب بکشه و منو مقصر بدونه

شما حق ندارید به جای اون تصمیم بگیرید که به این دنیا نیاد هر کسی با هر شرایطی حق داره زندگی کنه و نفس بکشه

اصفهانید؟ بدید ممنون میشم

بله عزیزم 

دکتر خدیجه علی تبار خیابان شمس ابادی مطب داره فردا عصر هم زنگ برن مطبش ادرسش رو دقیق بپرس بگو مشکلم اورژانسیه و باردارم تا بهت همون روز نوبت بده  +98 31 3235 4323

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
یعنی بچه مشکلی براش پیش نمیاد که اجازه سقط ندادن.فکر کنم از هفته تون گذشته چون تو هفته بالا حتی مشکل ...

نه وقت دارم تا بیست هفتگی میدن

میگن به این مدل سندرم نمیدن فقط

بله عزیزم  دکتر خدیجه علی تبار خیابان شمس ابادی مطب داره فردا عصر هم زنگ برن مطبش ادرسش رو دقی ...

ممنون عزیزم

دکتر خودم فردوس محرابیان بود 

که به زور آمپول تخمک رو بارور کرد الآنم قبول نمیکنه که خودش باعث شده

ممنون عزیزم دکتر خودم فردوس محرابیان بود  که به زور آمپول تخمک رو بارور کرد الآنم قبول نمیکنه ...

بعضی دکتر ها دنبال پول هستند فقط ان شالله راضی بشه کمکت کنه عزیزدلم اگه دوست داشتی خبرم کن چیکارکردی

عزیزم دارم میگم سل فری دادم  ریسک بالاس  بچم ۴۵ کروموزومه

اون دختر بچه ای که فرستادم مادرش آزمایش مرحله دوم ررو داده بود و گفته بودن صد درصد بچه مشکل داره.        تو چهار ماه و ده روزگی بعد از لقاح که روح به بدن بچه دمیده میشه به یه مکان زیارتی برید و از صمیم قلب توسل کنید باور کنید خدا جوابتونو میده بچرو نکشید

بهتون پیشنهاد میکنم قبل از اقدام برای این کار کتاب در آغوش نور نوشته بتی جین ایدی رو بخونید مادر مسیحی ای که توی آمریکا بهش گفتن بچت مشکل داره و حتما باید سقطش کنی مجبور شد تو مطب یکی از دوستای شوهرش زایمان کنه اما بچشو سقط نکرد وقتی بچه بدنیا اومد کاااملا سالم بود