2777
2789
عنوان

سقط جنین

11922 بازدید | 98 پست

سلام.

کسی هست که توی سه ماهه دوم بارداری تونسته باشه با داروی گیاهی سقط جنین کنه؟

چهارده هفته تمام هستم الآن

(اگه بچم سالم بود یک هزارم درصد هم بهش فکر نمی‌کردم اما متاسفانه سل فری نشون داد که دختر طفل معصومم مشکل داره و مرکز ژنتیک بهم گفت که به این مشکل مجوز سقط داده نمیشه)

لطفا اگه راهکاری میدونید بهم بگید، خیلی درمونده هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم .... بعضی ماما ها جواب ازمایشت رو نشون بدی قرص میدن بهت دکترت قبول نمیکنه؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
میگن به این نوع سندروم مجوز سقط تعلق نمیگیره

من زدم نت . خیلی بده ک. ولی داخل نت زده ۹۸ درصد خود ب خود سقط میشن و اگرهم بدنیا بیان یا نازا میشن یا کوتاه قد خیلی. 

عزیزم برو عطاری ها بپرس

ولی توروخدا اگ سالمه کاریش نداشته باش 

دکتر مجوز میخواد منم کیست دارم میترسم برم پیش ماما

اسی جان من راست میگی؟؟ نی نی مشکل داره؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
من ٨ هفته بودم با دارو گياهي سقط كردم

چہ دارویی؟

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
من زدم نت . خیلی بده ک. ولی داخل نت زده ۹۸ درصد خود ب خود سقط میشن و اگرهم بدنیا بیان یا نازا میشن ی ...

بله زده اکثرا خودشون سقط میشن اما این بستگی ب میزان حاد بودن مشکلش داره

من ان تی بچم ۴.۳ بود 

سل فری هم ریسک بالا زده و سندروم ترنر رو نشون داده خیلی بعیده سالم بودنش 

دارم نابود میشم خودم اما چه کنم که بچم سالم نیست و اینطوری به دنیا بیاد یه عمر عذاب می‌کشه

🔴 دخترعموم رفته بود برای آزمایش غربالگری و نتیجه تست مثبت بود. دکتر هم مجوز سقط داد.

اونم رفت برای سقط جنین ولی زنعموم نذاشت، گفت بچه رو به دنیا بیار. هر مشکلی داشت، من بچه رو بزرگش میکنم...

و باران الان ۳ سالشه. بدون هیچ عیب و نقصی😐

#مافیای_کودک_کشی