2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 11922 بازدید | 98 پست
چہ دارویی؟

سنبل ختايي عروسك پشت پرده كه مزه ي زهرمارررر ميده ولي مجبوري ميخوردم 

اخرين بار تخم هويج خوردم كه جواااب داد واقعا معجزه كردن و دركنارش خيليطناب و پروانه زدم 

میشه  دعاکنید نی نی من سالم باشه؟؟؟🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان من راست میگی؟؟ نی نی مشکل داره؟؟

چرا باید درمورد چنین موضوعی دروغ بگم 

شبانه روز کارم شده اشک ریختن

کدوم مادری می‌تونه تحمل کنه بچش مریض باشه و از دستش بده

بله زده اکثرا خودشون سقط میشن اما این بستگی ب میزان حاد بودن مشکلش داره من ان تی بچم ۴.۳ بود  ...

عزبزم اگ مشکل دارع ک حتما سقط کن. گناه داره ی عمر جلو چشمت عذاب بکشه هم اون هم خودت. ازدواجتون فامیلیه؟

🔴 دخترعموم رفته بود برای آزمایش غربالگری و نتیجه تست مثبت بود. دکتر هم مجوز سقط داد. اونم رفت برای ...

سل فری یا آمینوسنتز نداد؟

من فقط غربالگری نیست که مشکل داره

سل فری تایید کرده

چرا باید درمورد چنین موضوعی دروغ بگم  شبانه روز کارم شده اشک ریختن کدوم مادری می‌تونه تحمل کن ...

فدات شم عزیزم اخه بعضی ها دروغ میگن خدا منو بکشه خودم تو شش هفته با قرص سقط کردم شش تا سایتوتک خوردم غیر قانونی خریدم از یک لوازم بهداشتی تو اینساگرام هم میفروشن اما میترسم کلاهبردار باشه کدوم استانی عزیزم؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عزبزم اگ مشکل دارع ک حتما سقط کن. گناه داره ی عمر جلو چشمت عذاب بکشه هم اون هم خودت. ازدواجتون فامیل ...

منم همه دردم همینه ک بچم عذاب نکشه به خدا به مرگ خودم هم راضیم اما به دنیا نیاد و عذاب بکشه

نه اما با دارو باردار شدم

🔴 دخترعموم رفته بود برای آزمایش غربالگری و نتیجه تست مثبت بود. دکتر هم مجوز سقط داد. اونم رفت برای ...

اگه طبق گفته شما اسی بچه اشو بدنیا بیاره و واقعا مشکل دار باشه شما کمکش میکنی تو نگداریش و کمکش میکنی؟؟

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
چرا باید درمورد چنین موضوعی دروغ بگم  شبانه روز کارم شده اشک ریختن کدوم مادری می‌تونه تحمل کن ...

پس از دستش نده به خدا توکل کن

نذرکن اگر بچت سالم بود یه کاری درحد توانت برای بچه های بی‌سرپرست کنی 

بهت قول میدم سالم بدنیا میاریش 

تو داری بچه خودتو با دستای خودت تو گور میکنی داری مرتکب قتل میشی واقعا بنظرت بدتر از اینم میشه؟

فدات شم عزیزم اخه بعضی ها دروغ میگن خدا منو بکشه خودم تو شش هفته با قرص سقط کردم شش تا سایتوتک خوردم ...

اصفهانم،چون کیست دارم نمی تونم قرص بخورم احتمالا ترکیدن کیست هست

اصفهانم،چون کیست دارم نمی تونم قرص بخورم احتمالا ترکیدن کیست هست

میخوای ادرس دکترم رو بهت بدم بسیار خانم دکتر با وجدانیه حتما کمکت میکنه

اگه طبق گفته شما اسی بچه اشو بدنیا بیاره و واقعا مشکل دار باشه شما کمکش میکنی تو نگداریش و کمکش میکن ...

اون بچه حتی اگر واقعا مشکلم داشته باشه که من به شما میگم نداره چون موارد اینچنینی که غربالگری بچرو مشکل دار تشخیص داده ولی بعد بدنیا اومدن کاملا سالم بوده خیلی زیاده این نهایت خودخواهیه که یه مادر برای راحتی خودش حق زندگی بچشو بگیره و بفرستتش تو چاه دستشویی!!