2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 11924 بازدید | 98 پست
بعضی دکتر ها دنبال پول هستند فقط ان شالله راضی بشه کمکت کنه عزیزدلم اگه دوست داشتی خبرم کن چیکارکردی

باشه عزیزم امیدوارم قبول کنه دیگه واقعا کم آوردم

ممنونم🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز آمینوسنتز هم دادم برای تأیید سل فری

منم‌ریسک سندورم دان داشتم عدد ان تی هم ۳ بود ولی خداروشکر بچه سالم بود ولی من نذر حضرت شریفه بنت حسن کردم که خیلی جواب میده وبعدش فهمیدم بچم سالمه

منم همه دردم همینه ک بچم عذاب نکشه به خدا به مرگ خودم هم راضیم اما به دنیا نیاد و عذاب بکشه نه اما ...

یکی از اقواممون بعد چندسال بادعا وثنا باردار شد تو سنو نشون داد بچه دست نداره مجوز سقط داده شد باباش نذاشت همه عالم گفتن دختر دوتا دست نداره میخوای چکار گفت تااخر عمر خودم نوکرشم هزارتا سنو دکتر مشکلو تایید کردن چقد جنگ ودعواشد باباهه نذاشت بچه رو سقط کنن وقتس سزریان کردن بچه رو بدنیا بیارن دوتا پسر دیگم بودن که بچه دستشو برده بود پشت هرکدوم داداشا پشت یه دستش قرار داشتن  فاطمه امیرحسین وامیرعلی اگه میبینی میتونی بامشکل بچتو نگهداری سقط نکن اگه میبینی نمیتونی سقط کن 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
هیچ کس دلش نمی‌خواد یه عمر با عذاب و بدبختی زندگی کنه

من همین الان درموردش خوندم ببین مامان عزیز اولا اگر مشکل داشته باشه اصلا زنده نمیمونه  بدنیا هم بیاد زود از دنیا می‌ره. دوما درسته که دردناکه که بچه ادم مشکل داشته باشه اما واقعا مشکلش تو زندگیش اختلال آنچنانی ایجاد نمیکنه میگی با قرص باردار شدی حیفه که حالا که خدا بهت لطف کرده و بچه داده بکشیش اگر نخواد زنده بمونه نمیمونه تو این گناهو به گردن نگیر

یکی از اقواممون بعد چندسال بادعا وثنا باردار شد تو سنو نشون داد بچه دست نداره مجوز سقط داده شد باباش ...

مادر شوهر منم تو سونو بهش گفتن بچت چهار دست و چهار پا داره بعدش فهمید دوقلو بوده