2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 11922 بازدید | 98 پست
من همین الان درموردش خوندم ببین مامان عزیز اولا اگر مشکل داشته باشه اصلا زنده نمیمونه  بدنیا هم ...

بله می‌دونم درصد بیشتر بچه هایی با چنین مشکلی خودشون سقط میشن اما نگرانم که عذاب بکشه بچم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهر منم تو سونو بهش گفتن بچت چهار دست و چهار پا داره بعدش فهمید دوقلو بوده

سنو های الان نصفشون الکیه ما توشهرمون یه نفر بود هرکی میرفت پیشش میگفت کیست داری یکیم گفته بود اپاندیس داره مرده هرچی گفت من قبلا عمل کردم قبول نکرده بود بدبختو بردن اتاق عمل فوت کرد 

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
سنو های الان نصفشون الکیه ما توشهرمون یه نفر بود هرکی میرفت پیشش میگفت کیست داری یکیم گفته بود اپاند ...

عزیزم فقط سونو نیست که 

دی ان ای بچه نشون داده مشکلش رو

عزیزم فقط سونو نیست که  دی ان ای بچه نشون داده مشکلش رو

اگه میتونی حتما امونوسنتزم بده بعد چون خیلیا جواب همه چی مشکل بوده امونو رد کرده خداهرچی خیره برات پیش بیاره 

اگه میتونی حتما امونوسنتزم بده بعد چون خیلیا جواب همه چی مشکل بوده امونو رد کرده خداهرچی خیره برات پ ...

آمینوسنتز هم دادم 

منتظر جوابش هستم

غربالگری و سل فری مشکل داشته و آمینو رد کرده؟

بعد بچه سالم به دنیا اومده؟

آمینوسنتز هم دادم  منتظر جوابش هستم غربالگری و سل فری مشکل داشته و آمینو رد کرده؟ بعد ...

بعله همسایمون ازدواج فامیلی بود گفتن بچه سندرومه بچشم دختر رفت تهران ازمایش امینو گفت اشتباه شده الان ماشالا 9سال داره خوشگل وزرنگه دخترش