کسی هست که باهاش کارکرده باشه میخواستم ببینم یادگرفتنش راحته؟ من خودم رشتم حسابداریه ولی باهلو کارنکردم به نظرتون برم توی شرکتی کارکنم که قرارباشه تمام حارهای مالیشو بانرم افزارهلو انجام بدم سخت نیست؟
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وقتی عاشق میشوی👩❤️👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩❤️💋👨💋 sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin
اگه شرکت بزرگ باشه معمولا یه سیستم اصلی دارن هلو جانبیه
من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
وقتی عاشق میشوی👩❤️👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩❤️💋👨💋 sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin