2777
2789
عنوان

نرم افزارهلو

365 بازدید | 31 پست

کسی هست که باهاش کارکرده باشه میخواستم ببینم یادگرفتنش راحته؟ من خودم رشتم حسابداریه ولی باهلو کارنکردم به نظرتون برم توی شرکتی کارکنم که قرارباشه تمام حارهای مالیشو بانرم افزارهلو انجام بدم سخت نیست؟

خیلی راحته

از همه نرم افزارا راحتتره

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نرم افزاره مربوط به حسابداری عزیزم

عزیزم راضیی از رشتت؟ سخته خیلی؟ 

و اینکه حداقل رتبه قبولی حسابداری چنده

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
یعنی میتونم تمام کارهارو باهاش انجام بدم؟

اگه شرکت بزرگ باشه معمولا یه سیستم اصلی دارن   هلو جانبیه

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
خیلی راحته از همه نرم افزارا راحتتره

گلم حسابداری رشته سختیه؟

و اینکه بازار کارش چطوره

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
راحتترین نرم افزار هستش 

شما هم حسابداری؟

میشه راهنمایی کنی لطفا🤦🏻‍♀️☹️