2777
2789
عنوان

نامزدم شخص دیگری رو دوست داشته

56 بازدید | 6 پست

نمیدونم از کجا شرو کنم خوب من و خانواده ام از قشر شریف و اصیل کارگر هستیم خوب پدرم همیشه سر ساختمان بود از وقتی یادمه پول کمی در میاورد اما همیشه برکت سفره مون زیاد بود من هم همیشه با مادرم میرفتیم خونه ی افراد برای تمیزکاری... خوب هیچوقت خجالت نکشیدم بابتش من به سختی با حمایت برادر و پدر مادرم تونستم دانشگاه صنعتی قم رشته عمران قبول بشم و خوب اتفاق خاصی نیوفتاد تا سال سوم که یک اقای موجه از همکلاسی هامون بهم پیشنهاد داد که به قصد ازدواج با هم آشنا بشیم و چون دیدم پسر خوب و قد بلنو و خوش قامتیه منم قبول کردم که بعد از اشنایی اومد خواستگاریم و پدرم هم گه دید پسر بدی نیست مخالفتی نکرد اما الان که چهار ماهه نامزدیم و میخوایم عروسی بگیریم متوجه شدم که محمو صالح قبلا عاشق دختر عمش بوده و ازش جواب رد گرفته....:) من هیچوقت دلم نمیخواد انتخاب دوم کسی باشم و حس اینکه کسی رو خواسته و بهش ندادن و من جایگزینشم ازارم میده از طرفی هم چون ما محرم بودیم خوب با هم وقت گذروندیم و من دوست ندارم ترکش کنم چون بعدا نمیتونم مجدد ازدواج کنم چون با محمد بودم :)

تروخدا کمک کنید چیکار باید بکنم اخه چند باری خانوادش هم به شغل پدر مادرم و کج راه رفتن پدرم خندیدن و تمسخر گرفتنش که عمیقا ازارم میده :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قبلا یکی دیگه رو دوس داشتم اما حالا ازش خوشم نمیاد ، یکی دیگه رو دوست دارم 

مطمئنی نامزدت هنوز دلش با دخترعمه شه؟

نازنین خانوم هستم🧚🏻‍♀️✨️ در مسیر یادگیری، تجربه و نوشتن از روزهایی که می‌گذرن :) مهربون‌تر نظر بده، از پشت گوشی‌ام آدم دلش می‌شکنه🥲🥀

اینکه همسرتون قبلا کسی رو دوست داشته قابل هضمه چون اون موقع که شما رو نمی‌شناخت هر آدمی ممکنه تو گذشته ش با آدمای دیگه ای باشه

اما اینکه خانواده ش شغل شما و خانواده تون و خود پدرتون رو به تمسخر گرفتن اصلا قابل هضم و بخشش نیست چون در آینده خیلی بیشتر این موارد رو میزنن تو سرتون و همیشه آزارتون میدن 

به نظر من با مشاور خانواده صحبت کنین 

قبل از گرفتن عروسی و پرداخت هزینه هنگفت عروسی یکم بیشتر فکر کنین

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم