2777
2789
عنوان

نرم افزارهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 31 پست
گلم حسابداری رشته سختیه؟ و اینکه بازار کارش چطوره

اگه قدرت تحلیل و انالیز خوبی دارید، رشته جذاب و شیرینیه

اگه مدلتون حفظیه، اصلا برای حسابداری کارایی نداره

بازار کارش هم بستگی به خودتون داره

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
نه زیاد سخت نیست بالیسانس هم کارپیدامیکنی

برا کسی که ریاضیش اصلا خوب نیس راحته؟

درامدش چقدره؟

حداقل رتبه قبولیشم بگی ممنونت میشم☹️

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان مرسی عزیزم که وقت گذاشتی

خواهش میکنم💕

من یه حسابدارم که ازقضا به دنیای رنگی بچه ها علاقمندم و دوست دارم به دنیاشون رنگ و لعاب بیشتری بدم. پس لطفا به پیج من سر بزنید و کارای کودک و نوزاد و سیسمونی رو ببینید.@Nini.room.set
اگه قدرت تحلیل و انالیز خوبی دارید، رشته جذاب و شیرینیه اگه مدلتون حفظیه، اصلا برای حسابداری کارایی ...

ممنونم گلم

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
برا کسی که ریاضیش اصلا خوب نیس راحته؟ درامدش چقدره؟ حداقل رتبه قبولیشم بگی ممنونت میشم☹️

سطح درامد رو که خودتون بر اساس توانایی تعیین میکنین

یه حسابدار ممکنه با ۱۰ سال سابقه ۳ تومن بگیره، یه حسابدار دیگه با همین سابقه ۱۳ تومن

اگه قدرت تحلیل و انالیز خوبی دارید، رشته جذاب و شیرینیه اگه مدلتون حفظیه، اصلا برای حسابداری کارایی ...

از چه نظر میگید بستگی به خودتون داره 

من لیسانس حسابداریم 

الانم دارم از این کلاسهای ویژه بازار کار می رم 

نمی دونم کار گیرم میاد یا نه

سطح درامد رو که خودتون بر اساس توانایی تعیین میکنین یه حسابدار ممکنه با ۱۰ سال سابقه ۳ تومن بگیره، ...

مرسی عزیزدلم

از چه نظر میگید بستگی به خودتون داره  من لیسانس حسابداریم  الانم دارم از این کلاسهای ویژ ...

تو تاپیکای دیگه گفتم من زمانیکه دنبال کار میگشتم دقیقا ۵۶ تا شرکت رفتم، رزومه دادم، مصاحبه کردم. ۵۷می وارد شدم

کلا ادمی هستم که به شانس معتقد نیستم، منتظر بقیه و پارتی هم نمیمونم

وارد شدن یه بحثه، اینکه چطور از پس کار بربیای، ما کمک حسابدار داشتیم، ماه اول ازمایشی بود، ماه دوم دیگه نشد باهاش کار کنیم. هرچی که سند و فاکتور زده بود پاک کردم خودم از اول زدم

مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم. موفق باشید

تو تاپیکای دیگه گفتم من زمانیکه دنبال کار میگشتم دقیقا ۵۶ تا شرکت رفتم، رزومه دادم، مصاحبه کردم. ۵۷م ...

عزیزم 

منم انشالله خرداد ماه می خوام برم دنبال کار اینقدر می رم تا بالاخره یه جا بشه

هم اموزشگاهمون معرفی می کنه هم اینکه تو دیوار دنبالش می گردم 

فقط چون تجربه  ندارم  دنبال کمک حسابداری برم !!؟

عزیزم  منم انشالله خرداد ماه می خوام برم دنبال کار اینقدر می رم تا بالاخره یه جا بشه هم اموزش ...

هرجا میری ان شالله موفق باشی

از بعد از عید دنبالش باشه چون حسابا رو معمولا اردیبهشت میبندن.

اره از کمک حسابداری شروع کن، مسیولیتش کمتره

قبلا حسابدار بودم ۷ سال با هلو کار کردم راحته سکه هم شبیه ب هلو هستش 

سلام‌عزیزم‌وقتتون‌بخیر ببخشید گلم چندتا سوال داشتم . من رشته دانشگاهیم‌حسابداری نبوده زیاد ریاضی اینام خوب نبوده هیچ وقت الان میخوام بخاطر پیدا کردن شغل برم‌نرم‌افزار هلو‌یاد بگیرم‌چون تو‌بیشتر استخدامیای شهرمون میزنن که آشنا به نرم افزار هلو‌میخوان ، واسه اموزش دادنش گفتن دو‌میلیون میگیرن . خواستم‌ازتون‌بپرسم کسی با شرایط من که زمینه ای نداره میتونه راحت یاد بگیره این نرم افزار رو ؟ میترسم‌برم‌اموزش هم ببینم ولی یاد نگیرم و فقط پولم حیف بشه 😔ممنون میشم اگه راهنماییم کنی عزیزم 🙏🏻

وقتي یادم‌میفته که همه چي دست خداست قلبم آروم میگیره🤍
سلام‌عزیزم‌وقتتون‌بخیر ببخشید گلم چندتا سوال داشتم . من رشته دانشگاهیم‌حسابداری نبوده زیاد ریاضی این ...

حسابداری ربطی ب ریاضی نداره ولی شما باید حسابداری مقدماتی رو بلد باشی ماهیت حسابها و سند زدن اینا چیزهای ابتدایی تو حسابداری هستش 

حسابداری فقط یه قسمتش نرم افزار هستش ولی باید یه چیزهایی رو بلد باشی ک بتونی وارد نرم افزار کنی 

مثل همین ماهیت حسابها و سند زدن و مغایرت بانکی گرفتن 

بعضی شرکت‌ها حسابدار رو بانک هم میفرستن کارهای بانکی هم باید بلد باشی بعد دیگه نرم افزار مالیات بر حقوق و گزارش فصلی و اینا هم هستش دیگه کارهای مالیاتی و دفاتر قانونی نویسی هم هستش 

خدایا شکرت