2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 48 پست
میشه ع بفرستی

میذارم اما زود برمیدار. فقط نزنین تو ذوقم😁

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
بخاطر کارش؟ دکتر روزی طلب عالیه همدان هستش من چون شوهرم مغازه داره نمیشد ببنده منو بیاره و ببره تو ک ...

مرسی عزیزم من تهرانم ولی هنوز نتونستم دکتر انتخاب کنم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله کرمانشاهم خیلی ن دیگه اما گوشتی بود😁

اخع میگن بینی گوشتی طول میکشه تا ورمش بخوابه  راستی دوست منم پیش خسروشاهی عمل کرده انگار هنوز ورم داره بخصوص نوک بینیش یکی دوسالع ک عمل کرده اما دماغش گندست

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

چرا لود نمیشه؟

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
اخع میگن بینی گوشتی طول میکشه تا ورمش بخوابه  راستی دوست منم پیش خسروشاهی عمل کرده انگار هنوز و ...

نگو اینجوری میترسم

باید اپلود کنی

مگه نباید روی همون قاب عکسه بزنم بعد عکسو از گالری انتخاب کن؟

برای بینی گوشتی دکتری که بتونه خوشگل دربیاره کمه... حالا باید وقت بذارم برم مطب گردی

منم بینیم گوشتیه بعد یکسال و خورده ای دکترمو انتخاب کردم اما دیر نوبت عمل داده بهم

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍