2777
2789
عنوان

دماغ عملیا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 48 پست
اره گوشتی بود تقریبا

پس باید صبر کنی چون جمع تر و باریک تر میشه 

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
عملش سخت بود؟ منم برج ۱ می خوام برم اما خیلی می ترسم 😥🥴

ن اصلا اصلا سخت نبود وب هیچ وجه درد نداشتم ۳ساعته هم برگشتم خونه

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم اگ گوشتی باشی تادوسال ورم داری عجله نکن بالاخره اوکی میشه

❤💃

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴
مبارکت باشه. دکتر فرزاد رضایی چطوره کارهاش رو تو اینستا دیدم

ممنونم فدات والا من با کلی تحقیق اینو انتخاب کردم رضایی کلیپاش غلط اندازه ۲تا از اشناهای ما رو خراب کرد

قربون انرژی مثبتت مماخ جدیدم کلی مبارکت باشه عزیزم🤭😍♥️

فدات تو هم پیش پیش مبارک❤

ممنونم فدات والا من با کلی تحقیق اینو انتخاب کردم رضایی کلیپاش غلط اندازه ۲تا از اشناهای ما رو خراب ...

یه دکتری رو انتحاب کردم نمیدونم چطور ازش مطمئن بشم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
شما همونی کرمانشاه عمل کردید؟ نوک دماغت احتنالا خیلی گوشتی بوده ک ورمه

بله کرمانشاهم خیلی ن دیگه اما گوشتی بود😁

من به سرم زده بود پاشم بیام کرمانشاه

بخاطر کارش؟ دکتر روزی طلب عالیه همدان هستش من چون شوهرم مغازه داره نمیشد ببنده منو بیاره و ببره تو کرمانشاه نوبت گرفتم پیش یه دکتر دیگه خدایی کارش عالیه . اما روزی طلب هم خیلی خوبه

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍