2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام :(

1485 بازدید | 111 پست
چند روز پیش ک روز زن بود شوهرم برای مامانش و مامانم کارت هدیه زده بود ولی برای من هیچی! آخر شب و در دقایق پایانی روز زن و بعد از کلی گلایه کردنگفت پول نداشت ولی شبش 400 تومن پول زد به کارتم ولی دیروز برای خریدن سهم تو بورس بدون اجازه من پور از حسابم انتقال داد به حساب بورسیم بعدم گفت چه فرقی داره پولت تو حسابت باشه یا تو بورست!! امروز صبح هم فهمیدم روز زن ادارشون 3 ملیون بهشون عیدی داده بود

وقتی خونه نبود اومدم خونه بابام و حتی یه زنگ نزده ببینه کجام!

خانما من میخام یه تستر بخرم از برنامه با سلام باید چند نفرو معرفی کنم که تخفیف بگیرم لطف کنید همراهیم کنید هزینه ای نداره ثواب داره وارد لینک زیر بشید مرسی ایشالله هرچی از خدا میخاید بهتون بده کمک کنید بخرمش بهش احتیاج دارم

https://basalam.com/games/slashit/LAZGr/630421

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دلیل مسخره ای برای قهر کردن چقدر بچگانه رفتار کردی 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

به نظر من کار پدر و مادرت اشتباه بود که رات دادن من مامانم گفت با شوهرت اومدی که هیچ قدمت روی چشم وگرنه رات نمیدم خونه اگه قهر کنی بیای خونه من یدونه هم با پشت دست میزنم تو دهنت که بفهمی باید بتونی زندگیتو جمع کنی

روز زن اداره شوهرت ۳ملیون داده؟چه اداره توپی چی هست؟

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!