2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 111 پست

ببخشید ولی چرا ب خاطر همچین مسئله ای قهر میکنی اونم چی خونه رو ترک میکنی

مجردم تجربه ای ندارم ولی بنظرم کارت فوققق اشتباست خونواده ها فهمیدن خونه رو ترک کردی و ...

پولی ک درمیاره برا جفتتونه دیگ 

پولیم ک ب مامانا داده واسه اینه ک خرج زندگیه شوهرتو مامان یکی نیست ولی خرج تو و شوهرت یکیه 

There is GOD💚💚💚   ..                                               

به نظرم برا این موضوع قهر نکن

همین که احترام مادرت و مادرشو داشته و واست ریخته کلیه،تو این سایت چقد خانم ناراضی بودن از اینکه حتی یه تبریکم نشنیدن

بعدا به نرمی به روش میبردی سه تومنو که اره من فهمیدم پول تو حسابتا اما نکفتم فک کردم ممکنه نیازش داشتع باشی،یه جوری بگو که خجل بشه زیبا

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه دلیل مسخره ای برای قهر کردن چقدر بچگانه رفتار کردی 

چند ماه پیش هم زایمان کردم و کرونا رو بهونه کرد هیچی هدیه نداد دوماه ماه پیشم تولدم بود باز هیچی نداد انگار لج کرده و میخواد حرم بده

ببخشید ولی چرا ب خاطر همچین مسئله ای قهر میکنی اونم چی خونه رو ترک میکنی مجردم تجربه ای ندارم ولی ب ...

چه مجرد پخته وباشعوری

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!
فقط در صورتي ك واقعا قصد جدايي داريد قهر كنين بياين خونه بابا در غير اينصورت عادي ميشين و ديگه قهرا ...

مامان و بابا ها هم انقد راحت راه ندن دیگه والا

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
منی ک ساعت 12شب خوابم میومد تا این موقع شب از ناراحتی هنوز نتونستم بخوابم

واقعا میگم خوش بحالت که دغدغت اینه چقدر زندگی رو بچه بازی گرفتین مگه شما همسرتو برا یکی دوروز میخوای که به خاطر همچین مساله ای قهر کردی دلتو دریا کن 

خب دلش نخواسته بخره  مگه  زوره؟ این قهر کردن داره اخه

یعنی واقعا منطقی به نظرتون؟

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
من هفت ساله کادوی روززن نگرفتم😐نمیدونم چرا به فکرم نرسیده قهرکنم😑

شوهر من کارمند بانکه هر سال بانک بهمون کادو میداد و دیگه شوهرم چیزی نمیداد یدونه امسال بانکشون چیزی نداده به خانمها عوضش به کارمنداش داده ولی باز طبق عادت هیچی برام نخرید

چند ماه پیش هم زایمان کردم و کرونا رو بهونه کرد هیچی هدیه نداد دوماه ماه پیشم تولدم بود باز هیچی ندا ...

تو زندگی از هیچکسی حتی شوهرت انتظار کادو نداشته باشه اگه دادن که دستشون درد نکنه اگرم ندادن هیچی نگو چون ارزش زندگیت و خودت خیلی بیشتر از کادوعه 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید