2777
2789
عنوان

قهر کردم اومدم خونه بابام :(

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 111 پست
سال اول گفت روز مادره تو هم هر وقت مادر شدی کادو میگیری الانم ک مادر شدم فقط به مامانم و مامانش کادو ...

خب پس دیگه قطعی نظرش اینه که فقط روز مادره😞خسته نباشه. بجاش کادو تولد بگیر. من که به شوهرم گفتم فقط هدیه تولد و عید نوروز برام مهمه

خب پس دیگه قطعی نظرش اینه که فقط روز مادره😞خسته نباشه. بجاش کادو تولد بگیر. من که به شوهرم گفتم فقط ...

کلا میدونید چیه؟ هیچ کاری رو تو مناسبتش انجام نمیده همین کادوی تولد رو یه هفته بعد از تولدم داد :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جای شما باشم ناراحت میشم شاید بیشتر از تو . ولی قهرکردن و رفتن خونه بابات لازم نبود قهر تو خونه میکردی خوب بود

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
کلا میدونید چیه؟ هیچ کاری رو تو مناسبتش انجام نمیده همین کادوی تولد رو یه هفته بعد از تولدم داد :(

همین که کادو میده خوبه دیگه،تازه مردا این طوری فکر نمیکنن،کلی فکر میکنن،میگن ما که پول دادیم همین کادو هست دیگه،اون اصلا دلیل نتراحتیت رو متوجه نمیشه، باید بهش یاد بدی،یا مستقیم بگو ،اگه نشد غیر مستقیم 

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم   
منم جای شما باشم ناراحت میشم شاید بیشتر از تو . ولی قهرکردن و رفتن خونه بابات لازم نبود قهر تو خونه ...

البته بهتر بود کامل از اول توضیح میدادم کمی ناقص شرح دادم و دوستان فکر کردن سر کادو ندادن قهر کردم 

البته الان دیگه اومدم خونه خودم و اول رجب هم سالگرد ازدواجمون رو برای تلافی کاراش یه هدیه با ارزش بهم داد 

من تا حالا قهر خونه بابام نرفتم و دفعه اولم بود اونم بیشتر بخاطر اینکه پنج ماهه زایمان کردم و تو این پنج ماه نه خودش نه خانوادش اصلا مراعات وضعمو نکردن در حدی ک شوهرم کلا با خانوادش قطع رابطه کرد و منم دو سه ماه اول کارم فقط گریه بود ولی خب انتظار داشتم تو این شرایط شوهرم ماینجور مناسبت ها رو بهونه کنه و دلمو شاد کنه

به هر حال گذشت و درس خوبی گرفتیم از این قهر :)