2777
2789
جدی میگی؟  من شیر میدم میشه دکلره کنم؟ چقدر طول کشید خوب شدی؟

روی من جواب داد خداروشکر انشالله رو شمام جواب میده ولی نمیدونم دکلره تودوران شیردهی ضرر داره یانه حتما پرس  وجو کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تجربع من از شپش ک خیلی زود یعنی چهار روز تموم شد اول شب تا صب سرت رو سس سفید بزن روش ی پلاستیک بکش و بخواب صبح حمام کن با شامپو های مخصوصش، بعد با شانه دندون ریز موعاتو شونه کن ، و تخم ها رو از موهات اگر میتونی جدا کن 

من همانم که تو غمگین شوی میمیرم 😘😘😘😘
خیلی حالم خرابه 😭😭😭 به خاطر زایمانم به هم ریختم اینم داغونم کرد

ناراحت نباش عزیزم...فقط بده مادرت رشک های سرتو بکشه...بریز تو دستما کاغذی بعدم اتیشش بزن...

ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
پسرم از کسی گرفته منم دچار شدم. نوزاد ۴۰ روزه دارم خیلی نگرانم هر روز گریه میکنم. موهامو کوتاه کردم ...

اینستا پیج Moshaver1313 محلول دست ساز میفروشه خیلیییی رضایت دارن خریدارا برو مشاوره میده خودش

Sen sevdanin sultanisin hem😍güneşim mehtabimsin😍
وای منم هم گرفتم دکلره کردم فکر کردم از بین میرن اما فایده نداشت

خداروشکر رومن جواب داد شاید زود شستین موهاتونو؟من یکساعت گذاشتم روموهام موند البته خب جنس موهامم خوب بود ونسوخت موهام

پسرم از کسی گرفته منم دچار شدم. نوزاد ۴۰ روزه دارم خیلی نگرانم هر روز گریه میکنم. موهامو کوتاه کردم ...

من نگرفتم اما خب میدونم ک مهمه این دوران کل وسایل اعم از لباس ها و رخت خواب ک ملحفه با دمای ۶۰ درجه شسته بشن بعد کل لباس ها و ملحفه شسته شده رو اتو کن حتی درز لباس ها.

کل خونه رو جاروی تمیز بزن و روی فرش و مبل و ....

شامپوی شپش رو بگیر و به فاصله یک هفته استفاده کن. مثلا دوشنبه این هفته ودوشنبه هفته بعد. تو این فاصله یک روز درمیان سرکه سیب یا هر جی رو ب سرت اسپری کن و ۴۵ دقیقه بذار بمونه. مثل رنگ کردن مو سرت رو ببند.

و اینکه هر روز موهاتون رو چک کنید و تار مویی ک رشک داره کوتاه کنید و حتما شامپو رو طبق توصیه مصرف کنید.

مراقب نوزادت هم باش خییییلی خطرناک چون نمیشه شامپو مصرف کرو.ب جای حرص خوردن عزمت رو جزم کن تا ریشه کن شه مادر مهربون.

سخته اما تو میتونی عزیزم