2777
2789
پسرم از کسی گرفته منم دچار شدم. نوزاد ۴۰ روزه دارم خیلی نگرانم هر روز گریه میکنم. موهامو کوتاه کردم ...

سلام موهاتون رنگ کنید حتی دکلره اینطوری مطمئن باش ازبین میرن من خودم ازپسرم گرفتم وفقط رنگ کردن مو بهم کمک کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم توی اینستا برو توی پیج haircare_sogand

توی هایلایتهاش برو هایلایت شپش یه عالمه راه حل نوشته

❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه.      پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌  عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم.  من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82   وزن هدف:50  در حال حاضر::

فقط با شونه کردن میره هرروز چندبار برو حموم دوش بگیر شونه کن فقط کامل از ته شونه کن هرطرفو چندروز دیگه میره من هرچی شامپو تاید حنا سس مایونز هرچی تو نت بود امتحان کردم فایده نداشت موهامم بلند بود دلم نیومد کوتاه کنم فقط با این شونه دونه ریزا هرروز چندبار رفتم حموم خوب هرطرفو شونه کردم تموم شد خداروشکر

شامپوش ضرر داره، اگر شدید نیست الکی استفاده نکنید.

با سرکه فراوان موهاتون رو بشویید

بذارید ۱۰-۱۵ دقیقه سرکه روی سرتون بماند.

موقع شونه کردن حتما فقط توو حموم باشید و بعدش کامل حموم رو بشویید.

روی متکایی هر روز بشویید

استرس هم نداشته باشید

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان

خودم. بیچاره شدم به معنای واقعی 

سس مایونز وباسرکه قاطی کن یه شب تا صبح بزن به سرت.باعث میشه که تخمای شپش خفه بشن. اما بعد حتماباید یکی این تخمارو واست دربیاره

هرچی آرزوی خوبه مال تو❤️