الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی هایلایتهاش برو هایلایت شپش یه عالمه راه حل نوشته
❌باید یاد بگیری و عادت کنی که 90 درصد آدما سطح درک و فهم پایینی دارن، فرهنگشون پایینه و شعور کافی ندارن. واقعا سطح شعور اکثر آدما پایینه. پیش به سوی سلامتی و تناسب اندام ان شاءالله 🙌 به امید خدا 🙌 عضو گروه قرمزتاپیک بامداد خمار هستم. من میتوانم 🙌 باید به امید خدا و به سلامتی، وزنمو بیارم پایین چون خیلی اوضاع وزن و سلامتی و زیبایی اندامم ناجور شده😯 وزن شروع:82 وزن هدف:50 در حال حاضر::
فقط با شونه کردن میره هرروز چندبار برو حموم دوش بگیر شونه کن فقط کامل از ته شونه کن هرطرفو چندروز دیگه میره من هرچی شامپو تاید حنا سس مایونز هرچی تو نت بود امتحان کردم فایده نداشت موهامم بلند بود دلم نیومد کوتاه کنم فقط با این شونه دونه ریزا هرروز چندبار رفتم حموم خوب هرطرفو شونه کردم تموم شد خداروشکر