2777
2789

لطفا توی ازدواج ملاک اولتون شعور و بچه ننه نبودن طرف باشه 

مث من نباشید ی شوهر بجه ننه خسیس پیرم کرده بعد دختر خواهرش رفته با ی کارگر راویز کار ازدواج کرده امروز بهم میگفت بنظرت کار درستی کردم که به نامزدم گفتم حتما حتما باید هر دوماه ی النگو بخری و ی انگشتر نگینی 

گفتم عزیزم بفکر زندگیت باش بیچاره کارگره از کجا بیاره اول اولویتت خونه و زندگیت باشه بعد طلا اونم گفت خودش کور میشه کار میکنه برای من طلا مهم تره منم گفتم ببین الان دایت پولدار فامیلتونه من ی انگشتر دارم اون بدبخت از کجا بیاره اخه

اخه دختره دقیقا تو پر قو بزرگ شده و اصن تحمل بی پولی نداره

بنظرتون درست نصیحت کردم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت بیچاره پدرش خیلی وقته فوت کرده متولد 84 ی پراید داره و کارگره اخت از کجا بیاره

مامان منم بابام کارگر بود خودش نپوشید ،خودش نخورد گفت جمع کن از اون ور بابام می‌برد به میداد به خواهربرادراش

خودم بی خونه ای کشیدم بنظرم اول خونه مستقل تو زندگی

حالا با 20میلیون30می خونه نمیشه خرید طلا بخره جمع کنه موقعی که خواست خونه بخره طلاهاشم اگه لازم شد بزاره وسط اما اینکه همسرش نداره بگه چشمش کور وظیفشه واسم طلا بخره واسم خرج کنه از بی عقلیه طرف نشئت می‌گیره در این مورد خوب گفتین وقتی نداره  نباید توقع بیجا داشت 

حالا با 20میلیون30می خونه نمیشه خرید طلا بخره جمع کنه موقعی که خواست خونه بخره طلاهاشم اگه لازم شد ب ...

خونه میسازن بنده خدا هر ماه ی ده روزی میره ی شهر دیگه روایز کاری میاد ی گوشه از خونشو درست میکنه 

ماشاالله طرف دختره پولدارن دختر خودش نزیک 1میلیارد طلا اینا داره