2777
2789
فقط با شونه کردن میره هرروز چندبار برو حموم دوش بگیر شونه کن فقط کامل از ته شونه کن هرطرفو چندروز دی ...

یعنی با شونه کردن جدا میشه واقعا

تو روخدا اگه جواب گرفتی منم انجام بدم 

نمیتونم بچه مو بغل کنم همش استرس دارم بیفته سرش😭😭😭😭😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با شونه کردن جدا میشه واقعا تو روخدا اگه جواب گرفتی منم انجام بدم  نمیتونم بچه مو بغل کن ...

اره عزیزم منم درگیر بودم هرراهیم امتحان کردم همه چیووو ولی فقط با شونه کردن رفت هرروز ۵ ۶ بار میرفتم زیر دوش کامل شونه میکردم ی هفته ای هرچی بود تموم شد موهامم بلند بود شما ک موهات کوتاهه راحت تری فقط خوب شونه کن با دندونه ریزا کامله کامل شونه کنی زیر دوش میره نگرانم نباش

یعنی با شونه کردن جدا میشه واقعا تو روخدا اگه جواب گرفتی منم انجام بدم  نمیتونم بچه مو بغل کن ...

عزیزم با شونه کردن و سرکه زدن از بین  نمیره برو داروخانه و محلول دایمتیکون بگیر قول میدم یکروزه از شرشون خلاص میشی و هیچ ضرری نداره چون سمی نیست.

باشه حتما اینم امتحان میکنم تا چند روز باید ادامه بدم؟

معمولا این درمان به فاصله دوبار شامپو اگه خوب نشد باید با محلول لیندان ادامه دار باشه و درمان رو معمولا تا دو هفته ادامه میدن و وقتی ک تو این فواصل اصلا رشکی ندیدید و سرش پاک بود تا یک ماه یا حتی بیشتر فقط مدام سرش رو چک کنید. سعی کنید خییلی خوب و اساسی پاکسازی رو انجام بدید ک سریعا درمان شید . نگران نباش عزیزم شما میتونی 

معمولا این درمان به فاصله دوبار شامپو اگه خوب نشد باید با محلول لیندان ادامه دار باشه و درمان رو معم ...

عزیزم لیندان سمی هست

چون شیر میده محلول دایمتیکون بگیرید  این جدیدترین راه درمان شپش هست

عزیزم لیندان سمی هست  چون شیر میده محلول دایمتیکون بگیرید  این جدیدترین راه درمان شپش هست

اوه ببخشید من جدیدترین راه رو نمیدونم چون خیلی وقته از سیستم دور هستم. بهترین راه این هست ک مرکز بهداشت برن یا همین چیزی ک شما فرمودید

منم تجربه شپش دارم دخترم از مدرسه آورده بود همه راهها روامتحان کردم نتیجه نداد عزیزم تنها راهش فقط اینه که پیف پاف اسپری کنی سرت همون حشره کش ومرتب اتو مو بکش من یه هفته تمام گریه کردم فقط این راه اثر کرد اگه زدی بزار نیم روز سرت بمونه