2777
2789

بجز رنگ مو و اینچیزا؟ 

خیییلی دوسدارم برم بن مژه بزنم و شیدینگ لب انجام بدم و موهامو کراتین کنم🤭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😁 قبلش خیلی فایده نداره مگر خیلی اهل مهمونی و تو جمع بودن باشی 

من الان باردارم افتادم تو خونه نه کسیو نیبینم ن جایی میرم اگر اینکارارم میکردم ن بهم روحیه میداد ن فایده داشت البته باز بستگی ب حال ادم داره من خیلی خب بارپاری سختی تجربه کردم 

اماا ب جاش برا بعد زایمان کلی برنامه دارم 😄بعدش بهتره هم خستگیتو میبره هم قشنگ میشی میان میبیننت حالم بهتره 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

همینا خوبه دیگه.

به پوستت هم برس.

ژل و عمل خوب نیست تو بارداری صورتت باد میکنه ممکنه دفرمه بشه. لیزر هم برمیگرده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
😁 قبلش خیلی فایده نداره مگر خیلی اهل مهمونی و تو جمع بودن باشی من الان باردارم افتادم تو خونه نه کس ...

برنامت چیه؟

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
برنامت چیه؟

من قراره مو و ابرو رنگ کنم  لیفت ابرو 

دندون پزشکی و بیلیچینگ 

ناخن دارم ب فیلرم فکر میکنم 

و دکتر پوست ک حسابی این مدت پوستم خراب شده 

فیشیال پدیکور مانیکور و.. 

اخه تو بارداری انقدر ادم ظاهرش ب هم میریزه ک بعدش فقط فکرم اینه خودمو تغییر بدم 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

همینا خوبه دیگه.به پوستت هم برس.ژل و عمل خوب نیست تو بارداری صورتت باد میکنه ممکنه دفرمه بشه. لیزر ه ...

اتفاقا هم لیزر بدن رفتم هم صورت همش ب فکر اینم اینهمه زحمت کشیدم چندین جلسه رفتم حالا تمام پشمام برمیگرده دوباره🥺🥺🥺