2777
2789
عنوان

توروخدا کسایی که تجربه وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4392 بازدید | 58 پست

فقط کافیه بیخیال شی و توجهی نکنی اون موقع نتیجه میگیری تقریبا همه ی آدما تجربه کردن وقتی به ذهنت میگی یه فکری رو نکنه یا یک حرفی و نزنه بدتر تکرار میکنه 

ولی اگه وسواس حاد باشه بهتره دکتر بری

بستگی به شرایطت داره عزیزم، برای دارو پزشک تشخیص میده که با توجه به بارداریت چه باید بکنی  سعی ...

مشاور میرم .. دکتر هم قرص داده ولی از اونان ک بی خطرن .. خیلی نمیتونه کمک کنه ضعیفن ..

اون کاربر رو چجوری باید پیدا کنم؟ من زیاد از نی نی سایت سر درنمیارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به چی گیر میده؟

گیر میده به خواب! به اینکه خوابم نبره ! به اینکه نکنه نتونم بخوابم .. طی روز همه ش ب این قضیه فکر میکنم با اینکه میخوابمم .. و خودم خودمو قانع میکنم .. ولی باز ذهنم ول نمیکنه

گیر میده به خواب! به اینکه خوابم نبره ! به اینکه نکنه نتونم بخوابم .. طی روز همه ش ب این قضیه فکر می ...

اگه نتوتی بخوابی می ترسی چی بشه؟ 

درمان وسواس مواجهه هست چند روز  تا اونجا که می تونی نخواب 

حلالم کنید و خدانگهدار   
اگه نتوتی بخوابی می ترسی چی بشه؟  درمان وسواس مواجهه هست چند روز  تا اونجا که می تونی نخو ...

همین کارو کردم .. قانع شدم ک نخوابمم هیچی نمیشه .. ولی طی روز همه ش باز دارم فکر میکنم

پس قابل تحمله مال شما

نبود اصلا نمیدونسم چیه فکر میکردم کافر شدم و نمیدونسم اصلا وسواس فکری چی هست تازه فهمیدم چیه و با تلقین نکردن بهتر شدم حواس خودتو پرت کن تا این فکر میاد سراغت بگو برو نیم ساعت دیگه بیا همینطور بگو تا کلا سراغت نیاد

مشاور میرم .. دکتر هم قرص داده ولی از اونان ک بی خطرن .. خیلی نمیتونه کمک کنه ضعیفن .. اون کاربر رو ...

@مامانل     تاپیکش رو بخون حتما تجربه درمان افسردگیه واسه وسواس هم به درد میخوره با خودش هم صحبت کن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی