2777
2789
عنوان

زن سابق شوهرم میخواد بچمو ازم بگیره😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10580 بازدید | 304 پست
باورت میشه اصلا دلشو ندارم ک بره ببینش اخه چجوری ببرمش😭

عزیزم چاره ای نداری یکی دوبار ببریش عادت میکنی 

فقط تورو خدا اون خانم نفهمه شما ناراحتی. خودتو بیخیال نشون بده که برات مهم نیست اون بچه پیش تو نباشه 

اگه ببینه ناراحتی مطمئنا بیشتر اذیت میکنه 

در خواست دوستی ندید.... بله با شمام عن آقای عزیز 😂🫵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم از حسادت قصد داره زندگی شماهارو ب اشوب بکشه اگر بچه اش مهم بود از همون زمان ک سر پناه پیدا کرد ...

اره بخدا من میدونم از سر حسودیه، قبلا همسرم اینا واسطه فرستادن ک بیا سر زندگیت و بچتو تروخشک کن یا حداقل بیا باخودت ببرش ولی هزینش با من قبول نکرده، حتی یه بار بچه پنج شش ماهه بوده دست مادرشوهرم بوده از پله میوفته بیهوش میشه میبرنش بیمارستان، میرن التماس میکنن ک بچت بیمارستانه داره میمیره بیا ببینش نمیاد، اونوخت اینجا میگن اون نادرشه حق داره😂😂

بچه رو ازت نمیگیره . فقط میخواد ببینه . ولی بدون اینکه خود بچه بفهمه تو پاشنه کفشش یا تو کیفش جی پی اس بزار . یه چیزی که قابل ردیابی باشه . چون مهر مادری مثل آتش زیر خاکستر بیدار بشه یه دفعه شعله ور بشه کار به جنون و حماقت میکشه . بچه رو ندزده ‌. الآنومن بگم نگران بشی بهتر از اینه که نگم و بعدا دق کنی ‌. 

بچه رو ازت نمیگیره . فقط میخواد ببینه . ولی بدون اینکه خود بچه بفهمه تو پاشنه کفشش یا تو کیفش جی پی ...

اخه حس مادرانه ای وجود نداره بخدا حاضرم دست رو قران بزارم اگ یه درصد دلش برا بچش تنگ شده باشه

شما خیلی محترم و عزیزی ولی بالا بری پایین بیای اون خانم مادرشه و حق داره بچه رو ببینهاگر واقعا به ای ...

اخه اگ مادرش یه درصد بخاطر بچش میخاست ببینتش اصلا خودم میکفتم اینم بچت ولی داره ازین سواستفاده میکنه، بچش تو بیمارستان در حال مردن بود چرا نیومد ملاقاتش، این مادره اره

اخه حس مادرانه ای وجود نداره بخدا حاضرم دست رو قران بزارم اگ یه درصد دلش برا بچش تنگ شده باشه

نمیشه قضاوت کرد . ما که از دل اون مادر خبر نداریم ‌. شاید مجبور بوده . شاید بیمار روحی بوده و بی احساس . ولی الآن خوب شده و احساسش برگشته . خدا به یه مادر حق داده بچه شو ببینه ‌. قانون هم حق داده . مگر اینکه شما نگران باشی بچه از مادر فیزیکی خودش مهربونی ببینه و بهش وابسته بشه و محبتش به مادر واقعیش که شما هستی کم بشه . ولی این اتفاق نمیوفته . محبت بچه به شما تثبیت شده س . اگر قرا ه به راحتی سست بشه بزار اصلا محبتی در کار نباشه . 

شما خیلی محترم و عزیزی ولی بالا بری پایین بیای اون خانم مادرشه و حق داره بچه رو ببینهاگر واقعا به ای ...

یعنی چی اسی دو ساله دارع  براش مادری میکنه چرا بهش حق نمیدید، میخاستی بگه مادر مهربان پسرم بعد پنج سال دلش تنگ شده الهی براش بمیرم به به و چه چه، شماها دیگ کی هستین

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️