2777
2789
عنوان

توروخدا کسایی که تجربه وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4392 بازدید | 58 پست
معمولا میگن سرترالین اعتیادآور نیست .. یعنی جوری نیست که نتونی بذاریش کنار..  شما کامل میخورید ...

من آره کامل میخورم الانزاپین یک چهارم بود که خودم قطع کردم. من ایرانی میخورم ی روز باهاش خوبم ی روز بد خیلی اعصابم بهم ریختس از ی طرف عذاب وجدان خوردن قرصا رو دارم از ی طرف مضطربم

من آره کامل میخورم الانزاپین یک چهارم بود که خودم قطع کردم. من ایرانی میخورم ی روز باهاش خوبم ی روز ...

من بار اول داروخونه اشتباهی بم ایرانیشو داده بود، روز اول ک خوردم حالم انقدر بد شد و استرسم رفت بالا ک نگو .. دیگه به دکتر گفتم گفت ایرانیشو نخور

بنظرم خارجیشو بخرین

منم یه روز خوبم ی روز بد .. ولی قابل تحمله نسبت ب اوایل.. میدونین بخاطر هورمون اینام هست دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آره کامل میخورم الانزاپین یک چهارم بود که خودم قطع کردم. من ایرانی میخورم ی روز باهاش خوبم ی روز ...

اصلا عذاب وجدانِ قرص خوردن نداشته باشین ... چون ب قول دکترم، این استرسی که من و شما داریم، ضررش برا بچه خیلی بیشتر از این قرصاست ..حالا شما فقط یه دونه قرص میخورین.. من سه تا میخورما اون وقت من چی باید بگم. بین بد و بدتر، بد رو انتخاب کنیم عاقلانه تره دیگ

بسپارین به خدا ... 

قرص بوسپیرون و ماپروتیلین، جزء گروه B هستن، بی خطرن توو بارداری، با دکتر مشورت کنین و بنظرم برا استرستون از اونا هم استفاده کنین

اصلا تنها نمونین اگ میتونین، روحیه تون رو خوب نگهدارین تا یجوری این دوران بگذره .. بخدا منم توو شرایط شمام .. تنها نیستین 😊

اینو اینجا مینویسم برا هر مادری که بارداره ،حالش خرابه و اینجاست و پست منو خونده و توو نظرات دنبال یه جواب میگرده :

من اون روزا این پست رو گذاشته بودم، بارداری واقعا سختی داشتم حالم خیلی خراب بود ... روزای خیلی خیلی سختی بود انقدر که فکر میکردم دیگه هیچوقت خوب نمیشم...  ولی باور کن حالم خوب شده ، قرص هم خوردم توو بارداریم و بچه هام خداروشکر سالم سالمن

اصلا نگران هیچی نباش... میگذره تموم میشه و تو دوباره حالت خوب میشه 😊❤️

این شماره واتسپ منه خوشحال میشم بتونم کمکت کنم

09028150876

اینو اینجا مینویسم برا هر مادری که بارداره ،حالش خرابه و اینجاست و پست منو خونده و توو نظرات دنبال ی ...

سلام من هفته ۲۰بارداری ام حالم خیلی بد استرس وافکارمنفی نابودم کردن قرص هالوپدیدول وماتروپلین میخورم شماچه دارویی مصرف کردید چندروز بعدبهترشدید

سلام من هفته ۲۰بارداری ام حالم خیلی بد استرس وافکارمنفی نابودم کردن قرص هالوپدیدول وماتروپلین میخورم ...

ببخشید دیر دیدم

من ماپروتیلین، بوسپیرون خوررم از ماه ۴، از ماه ۵  اینام آسنترا

آسنترا خ بهترتون میکنه اگ بخورید ، البته جزء گروه c هس و اندازه بقیه 

سلام من هفته ۲۰بارداری ام حالم خیلی بد استرس وافکارمنفی نابودم کردن قرص هالوپدیدول وماتروپلین میخورم ...

اندازه بقیه شاید بیخطر نباشع

ولی من خوردم بچه هامم هیچیشون نشد، سر وقتم ب دنیا اومدن