2777
2789
عنوان

توروخدا کسایی که تجربه وسواس فکری دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4392 بازدید | 58 پست
مشاور میرم .. دکتر هم قرص داده ولی از اونان ک بی خطرن .. خیلی نمیتونه کمک کنه ضعیفن .. اون کاربر رو ...

در مورد دارو نمیدونم باید چکار کنی ، اگه دارویی برای جنین ضرر داره خب خطرناکه دیگه.. 

توصیه‌ی غیر داروییم در خصوص خوب شدنت  اینه که بگم بی توجه باش نسبت به وسواس های فکری هر جا که متوجه شدی وسواس به سراغت اومده پرداختن به اون فکرو متوقف کن ، هر چقدر که سخت باشه برات با اون فکر درگیر نشو بهشاهمیت نده و توجه نکن تا خودش کم کم، کمرنگ شه و بره

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله چشم ممنون فدات شم

خدانکنه عزیزم ، یه توک پا بیا این تاپیک 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5873589/هرکی-اوسی-دی-داره-بیاد-وسواس-فکری-عملی-تجربم-از-درمانش

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

یعنی موقع فکر کردن به خدا و ائمه فکر های بدی میاد تو سرم و ایمانم کم شده اعتقاداتم کم شده 

عزیزم این یه ترفند شیطان هست , منم این مشکلو داشتم و خودمو ملامت میکردم تا تو یه سخنرانی شنیدم چون شما مثلا از طریق یه معصوم میتونید به مراتب معنوی خوبی برسید وقتی فکر اون معصوم می افتی شیطان همزمان با اون افکار زشتی را تو ذهنتون میاره تا اصلا فکر رفتن و فکر کردن به اون معصوم را نکنی چون میدونه اون معصوم نردبان ترفی شماست و معمولا ما گول شیطان را میخوریم و اصلا بخاطر افکار ناجور فکرشو نمی کنیم اتفاقا به همون ائمه متوسل شو برای رفع خطوراتت

عزیزم یه صلوات برا تعجیل فرج بفرست انشالله دعای امام زمان عج الله شامل حال همگی مون بشه

سلام. خوبی؟ شما بهتر شدی؟ من از ماه چهارم دکتر بهم سرترالین ۵۰ و الانزاپین۵ داد که یک چهارم میخورم الانزاپین یک ماه خوردم قطع کردم ولی بدون سرترالین نمیدونم میتونم بمونم یا نه شما چیکار کردی الان بهتری؟

سلام. خوبی؟ شما بهتر شدی؟ من از ماه چهارم دکتر بهم سرترالین ۵۰ و الانزاپین۵ داد که یک چهارم میخورم ا ...

سلام عزیزم 

من تازه رفتم توو ماه هفت، دیگه از ماه چهارم قرص بوسپیرون و ماپروتیلین میخوردم .. چون استرس و بیخوابی خیلی اذیتم میکرد .. بعدش کم کم وسواس هام شدید شدن، مجبور شدم آسنترا (سرترالین) رو هم دارم میخورم تقریبا یه ماهه ..

نسبت ب اوایل بهترم بله

شما ماه چند هستین؟

من ماه پنجم الان فقط سرترالین میخورید؟

نه من الان سه نوع قرص اعصاب میخورم 

بوسپیرون ، ماپروتیلین ، آسنترا

چون من قبل بارداریم قرص مصرف میکردم، برا همین قطعشون ک کرده بودم حالم خیلی بد شده بود خیلی‌افتضاح، دیگه مجبور شدم اینارو فعلا بخورم

نه من الان سه نوع قرص اعصاب میخورم  بوسپیرون ، ماپروتیلین ، آسنترا چون من قبل بارداریم قرص ...

سرترالین چه دوزی میخورید؟دکتر بهم‌ سرترالین ۵۰ داده الانزاپین ۵ هم داده بود یک چهارم میخوردم بعد ی ماه خودم الانزاپین قطع کردم میخوام سرترالینم کم کنم ولی میترسم نتونم

سرترالین چه دوزی میخورید؟دکتر بهم‌ سرترالین ۵۰ داده الانزاپین ۵ هم داده بود یک چهارم میخوردم بعد ی م ...

همون ۵۰ .. ولی فعلا یک دومش رو میخورم ..

البته خارجیش که همون آسنترا هس .. ایرانیش خیلی افتضاحه.. 

دکتر گفته بود کم کم بکنش کامل، ولی من فعلا کامل نمیخورم

آسنترا رو ظاهرا یه ماه مونده ب زایمان باید قطع کرد.

اصلا سر خود قرصارو قطع یا کم نکنید .. حتما با دکترتون مشورت کنید

سرترالین چه دوزی میخورید؟دکتر بهم‌ سرترالین ۵۰ داده الانزاپین ۵ هم داده بود یک چهارم میخوردم بعد ی م ...

معمولا میگن سرترالین اعتیادآور نیست .. یعنی جوری نیست که نتونی بذاریش کنار.. 

شما کامل میخورید هرروز؟