2777
2789
نه درست نیست قانون طبق شرع نوشته میشه مهریه هم محدودیت داره ولی نه تا این حد  ولی اگر مرد تو ...

من قبول ندارم

پیامبر گفته مردی که نخواد مهریه زنش رو بده دزده

اما قانون کاملا دست مرد رو باز گذاشته که نده

برو تو دادگاه ببین چه خبره

متاسفانه معمولا تا آدم تو این شرایط نباشه نمی تونه حقیقت رو ببینه

من قبول ندارم پیامبر گفته مردی که نخواد مهریه زنش رو بده دزده اما قانون کاملا دست مرد رو باز گذاشت ...

عزیزم مرد ملزم میشه مهریه رو بده

دادگاه هم حکم پیامبر رو اجرا میکنه 

درسته عندالمطالبه و عندالستطاعه داریم تو مهریه

ولی شرع میگه تا جایی که مرد تو تنگنا نباشه از مالش گرفته میشه بقیه مهریه مثل بدهی های دیگه کم کم گرفته میشه با این تفاوت که مهریه طلب ممتاز هست. یعنی اگه مالی از مرد به دست اومد و مرد چند جا بدهکار بود اول مهریه زن رو می گیرن و میدن.

قانون ما دقیق طبق شرع نوشته شده... حالا مجری هاش چیکار میکنن با خودشونه

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مرد ملزم میشه مهریه رو بده دادگاه هم حکم پیامبر رو اجرا میکنه  درسته عندالمطالبه و عندا ...

ولی مرد ها خیلی راحت اموالشون رو می زنن به نام دیگران و هیچی به هیچی 

من الان درگیر هستم و دقیقا همین جوری داره پیش می ره 

واقعا آنقدر اذیتم می کنه حال ندارم توضیح بدم اما اصلا عادلانه نیست

ولی مرد ها خیلی راحت اموالشون رو می زنن به نام دیگران و هیچی به هیچی  من الان درگیر هستم و دقی ...

شما ثابت کن 

راحت برو دفتر خونه کپی قرارداد رو بگیر ببر دادگاه

بگو این معاملات نزدیک اجرای مهریه ی من بوده و صوری هست.

دادگاه خودش بلده صوری بودنش رو ثابت کنه و می تونی راحت مهریه ت رو بگیری.

یکم تلاش کن یا اگه می تونی وکیل بگیر حتما اگه واسه ندادن مهریه معامله کرده باشه راحت دادگاه اموال رو میگیره و چون قصد فریب داشته همه رو با شما میده تا مهرتون تمام بشه

شما ثابت کن  راحت برو دفتر خونه کپی قرارداد رو بگیر ببر دادگاه بگو این معاملات نزدیک اجرای مه ...

این کار ها رو کردیم

وکیل هم دارم تا الآن هم حدود ۶۰ تومن هزینه وکیل شده

ضمن این که عموم هم وکیله و ایشون هم کلی کمک کرده تو پرونده و پدرم هم حقوق خوندن و کارشون حقوقیه

این کار ها رو کردیم وکیل هم دارم تا الآن هم حدود ۶۰ تومن هزینه وکیل شده ضمن این که عموم هم وکیله و ...

پس دیگه مشکلتون چیه

شما که راحتتر از هر کسی می تونید حقتون رو بگیرید دیگه به دادگاه و این چیزا نیست شماها راحت همه چی رو میتونید ثابت کنید و دادگاه رو بدون چون و چرا قانع کنید

پس دیگه مشکلتون چیه شما که راحتتر از هر کسی می تونید حقتون رو بگیرید دیگه به دادگاه و این چیزا نیست ...

اصلا اینطوری که فک می کنید نیست

همه این کار ها رو کردیم اما نشد

در این حد که برای طرف پیش قسط هیچی نزدن 

قبلش سه بار براش پیش قسط ۴۰ تا زدن و ماهی یدونه سه بار هم دادگاه تجدید نظر این حکم رو تایید کرد

هر دفعه دوباره رفت دادخواست داد و هیچی مهریه نداد

در نهایت یه نامه تز دفتر رئیس قوه قضائیه گرفت

پیش قسط رسید به صفر 

قاضی عوض شد

شعبه تجدید نظر هم تغییر کرد

پدرش سیاسیه و هم حزبی رئیس قوه قضائیه