2777
2789

آیا بعد از عمل درد و سوزش احساس کردین؟ آیا عینک افتابی خاصی باید بزنیم یا همونی که الان استفاده میکنیم هم میشه استفاده کرد؟ من با یه بچه سه ساله میتونم بعد از عمل به زندگیم برسم یا اینکه حتما باید استراحت مطلق داشته باشم.؟  ممنون که جواب میدین

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم چشمام خیلی ضعیف یکیش ۲یکیش دوو نیم دوست دارم عمل کنم

تحقیق نکردی ببینی بیمه قبول میکنه یا نه؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

درد نداره ولی یکم میسوزه

عینک آفتابی معمولی بود

استراحت مطلق نیاز نداره ولی خب باید خیلی مراعات کنید و بوی غذا هم زیاد نباید بهش بخوره مثلا پیاز و اینا واسه همین نباید آشپزی کنید

آبریزش هم داره البته

درد نداره ولی یکم میسوزه عینک آفتابی معمولی بود استراحت مطلق نیاز نداره ولی خب باید خیلی مراعات کن ...

ممنون که جواب دادی. آخه بعضیها توی همین سایت گفته بودن تا یه هفته سوزش شدید داشتن. روی چشماشونو بسته بودن که نور نخوره. شما اینطوری نبودین؟

درد نداره ولی یکم میسوزه عینک آفتابی معمولی بود استراحت مطلق نیاز نداره ولی خب باید خیلی مراعات کن ...

تا چه مدت چشمها تار میبینن؟