مامانا چند وقته پسرم چشماشو بالا میبره و تند تند پلک میزنه ....بچه های شما هم از اینکارا میکنن ؟برای جلب توجه .پسرم ۲۰ ماهشه و هنوز کامل صحبت نمیکنه تا ازش بپرسم چرا اینکار و میکنه
آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعا درمونده شدم ..وقتی صداش میکنم یا دستمو جلوش تکون میدم کارشو متوقف میکنه .نمیدونم برای جلب توجه ...
دورازجون کوچولوی شما خیره شدن ب جایی متوقف شدن نگاه همراه با تب لعنتی نشونه تشنجه خداروشکر بچه شما پلک میزنه هوشیاره این نگرانی نداره ک بذار ب حساب حساسیت مادرانه بهت پیشنهاد دوستی میدم قبول کن شماره ی دکتر بدم متخصص اطفاله
واقعاااا ؟؟دختر شما هم بالا رو نگاه میکرد تند پلک میزد ؟
اره همش پلک میزد منم اعصابم خرد میشد ،راستی بچها ازرو کنجکاویم اینکارو میکنن هی چشاشو میبنده باز میکنه تاریک و روشن میشه خوشش میاد چون سقفم سفید خوشش میاد باز اگه نگرانی ببر دکتر چکاب بشه اما مطمئن باش دور از جون هیچیش نیس
هر کی اسم کاربریمو مسخره کنه خره ،چون هر اسمی زدم نیورد عصبانی شدم اینو نوشتم