2777
2789

مامانا چند وقته پسرم چشماشو  بالا میبره و تند تند پلک میزنه ....بچه های شما هم از اینکارا میکنن ؟برای جلب توجه .پسرم ۲۰ ماهشه و هنوز کامل صحبت نمیکنه تا ازش بپرسم چرا اینکار و میکنه 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرچند تجربشو ندارم ولی فک میکنم میخواد شیرین بازی دربیارع چون دختر من ۸ماهشه لب و دهن و بینیشو جمع م ...

والا تو نت انقدر چیزای ترسناکی نوشته بود که میخوام از متخصص مغز و اعصاب براش وقت بگیرم 😢

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
موهاش نمیره که تو چشمش یا از روی عادته یا چشماش خشک شده

اتفاقا موهای جلوی سرش بلند شده .نمیدونم که ...زبون نداره بچم مشکلشو بگه .

والا تو نت انقدر چیزای ترسناکی نوشته بود که میخوام از متخصص مغز و اعصاب براش وقت بگیرم 😢

عزیزم نت همیشه  ادمو میترسونه اول ببرش متخصص اطفال اگه لازم شد بهت میگه ک کجا ببری

نه نمیکنه ،والا دقیق نمیدونم منظورت چیه ولی اینو ندیدم 

به سقف نگاه میکنه تند تند پلک میزنه ...ولی هوشیاره .چون صداش میکنم یا دستمو جلوی صورتش میگیرم تموم میکنه کارشو 

اتفاقا موهای جلوی سرش بلند شده .نمیدونم که ...زبون نداره بچم مشکلشو بگه .

موهاشو بزن کنار هیچی نیس نگران نباش اصلا دخترمنم از روی عادت همش اینکارو میکرد بزور ترکش دادم

هر کی اسم کاربریمو مسخره کنه خره ،چون هر اسمی زدم نیورد عصبانی شدم اینو نوشتم 
عزیزم نت همیشه  ادمو میترسونه اول ببرش متخصص اطفال اگه لازم شد بهت میگه ک کجا ببری

واقعا درمونده شدم ..وقتی صداش میکنم یا دستمو جلوش تکون میدم کارشو متوقف میکنه .نمیدونم برای جلب توجهه یا چیز دیگس

موهاشو بزن کنار هیچی نیس نگران نباش اصلا دخترمنم از روی عادت همش اینکارو میکرد بزور ترکش دادم

واقعاااا ؟؟دختر شما هم بالا رو نگاه میکرد تند پلک میزد ؟

واقعا درمونده شدم ..وقتی صداش میکنم یا دستمو جلوش تکون میدم کارشو متوقف میکنه .نمیدونم برای جلب توجه ...

دورازجون کوچولوی شما خیره شدن ب جایی متوقف شدن نگاه همراه با تب لعنتی نشونه تشنجه  خداروشکر بچه شما پلک میزنه هوشیاره این نگرانی نداره ک بذار ب حساب حساسیت مادرانه بهت پیشنهاد دوستی میدم قبول کن شماره ی دکتر بدم متخصص اطفاله

واقعاااا ؟؟دختر شما هم بالا رو نگاه میکرد تند پلک میزد ؟

اره همش پلک میزد منم اعصابم خرد میشد ،راستی بچها ازرو کنجکاویم اینکارو میکنن هی چشاشو میبنده باز میکنه تاریک و روشن میشه خوشش میاد چون سقفم سفید خوشش میاد باز اگه نگرانی ببر دکتر چکاب بشه اما مطمئن باش دور از جون هیچیش نیس

هر کی اسم کاربریمو مسخره کنه خره ،چون هر اسمی زدم نیورد عصبانی شدم اینو نوشتم 
دورازجون کوچولوی شما خیره شدن ب جایی متوقف شدن نگاه همراه با تب لعنتی نشونه تشنجه  خداروشکر بچه ...

ممنون گلم ..تو نت زده بود تند پلک زدن هم نشونشه ....دیوونه شدم من 😢