2777
2789

دو تا پنجره دارن که رو دو تا دیوار کنار هم به شکل ال ه ، مبلشون هم ال ه و جلوی پنجره هاست 

پرده میخوایم کامل از سقف تا زمین باشه

یکی از پنجره ها رو اصلا باز نمیکنه اما اون یکی رو اکثرا باز میزاره ، گرمایی ه مامانم  

پرده قبلی حریر طرح دار و پلیسه است 

حالا نمی‌دونم کدوم مدل و بگیریم بهتره ؟ 

بنظرتون فلت یا یا تور طرح دار برجسته ی پلیسه یا تور ساده ی پلیسه ؟ 

اونایی که فلت دارید ، بعد ها برای شستشو مشکل نداره ؟

برای شال کنار فلت ، چه جنسی بهتره ؟ 

(( مامانم کلا ساده پسنده ، طرح و رنگ‌های شلوغ و دوست نداره )

💥Be the best of your own & Don't compare yourself with others 💥 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسلما پلیسه ای جلوه میده عزیزم الانم پرده ساده مده من خودم عاشق ابی تیره تو مایه های سرمه ای هستم

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

چون ال هست و مبل هست اگر طرحدار بزنی شلوغ ویشه کوچک دیده میشه ساده فلت هم نیس... پس ساده پلیسه

برای شال کنارش هم یک رنگ خنثی ک ب طرح مبل بیاد اگر مبل طرحدار نیس میشه پارچه طرحدار بگیرن وگرنه ساده... یا نهایت طرح پتینه... 

چون ال هست و مبل هست اگر طرحدار بزنی شلوغ ویشه کوچک دیده میشه ساده فلت هم نیس... پس ساده پلیسه برای ...

خیلی ممنونم بابت توضیحات کاملتون 

ببخشید دیشب پسرم بیدار شد ، رفتم بخوابونمش خودمم خوابم برد

مبلشون ساده است بدون طرح 

بنظرتون اگه فلت بدون شال بزنیم چی ؟

خیلی ممنونم بابت توضیحات کاملتون  ببخشید دیشب پسرم بیدار شد ، رفتم بخوابونمش خودمم خوابم برد ...

فلت بدون شال یکمی لخته به نظرم. 

البته من خودم بجای پلیسه، چین ساده رو دوست دارم... ولی خب پلیسه مده. 

یک نکته دیگه زیر فلتها، یک پرده پلیسه میزنن واقعا مهمه که پلیسه ها ستیزش کوچک باشه اخه بعضیا پلیسه هایی میزنن ک ب بزرگی طرح فلت باشه... اونا خوب نیس من برا خونه خودم گفتم پلیسه عادی بزنه نه بزرگ مثلا ب عرض ده سانت اینا... بعد هم فلت روش

فلت بدون شال یکمی لخته به نظرم.  البته من خودم بجای پلیسه، چین ساده رو دوست دارم... ولی خب پلی ...

آره سایز پلیسه زیر فلت هم مهمه 

بنظرم به طرح پرده اصلی ربط داره 

چون بعضی طرحها با پلیسه بزرگ‌تر بهتر میشه انگار 

واقعا موندم فلت یا پلیسه ؟  میخوام یه چیز شیک باشه برای مادرم و کیف کنه میبینه 

بعد ده سال داره پرده هاشم عوض میکنه