2777
2789
عنوان

تاریخ زایمان دوم میادجلو ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2274 بازدید | 45 پست
مگه نمیگی سونو زده 12 اسفند سونو معمولا تاریخ زایمان طبیعی که 40 هفته هست رو میزنه 

نمیدونم دیگه دکترگفت اگه سزارین بخوای ۱۲ اسفندطبیعی بخوای۲۰اسفند،ولی سونوهم ۱۲ اسفندزده،آهان راستی دکترم گفت من روتاریخ پریودت حساب نمیکنم چون تنبلی تخمدان داشتم گفت لقاح دیرترانجام شده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
توکلت بخدا ایشالا بادل شادو تن سلامت دوتاتون بیاین خونه😍😘

ان شاالله🙏برام دعاکن۴سال منتظرش بودم ازاول بارداریمم کلی استرس کشیدم الان فقط آرزوم اینه بچم سالم باشه😔 

ان شاالله شماهم به سلامت نی نی روبغل کنی🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر اردیبهشت باشه میوفته فروردین.. تازه اگر زایمان طبیعی هم بخوای بکنی احتمال اینکه زودتر زایمان کنی ...

زایمان دوم بودی یعنی؟

چ دقیق گفته دکتر

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
نمیدونم دیگه دکترگفت اگه سزارین بخوای ۱۲ اسفندطبیعی بخوای۲۰اسفند،ولی سونوهم ۱۲ اسفندزده،آهان راستی د ...

منم تنبلی تخمدان داشتم آخرین پریودم 29 اسفند بود ولی خرداد باردار شدم دکتر منم با تاریخ پریودم کاری نداره فقط با تاریخ اولین سونو توی 14 هفته با اون حساب میکنه 

حواست باشه اگه سونو گفته 12 اسفند تاریخ طبیعی هست و ممکنه زودتر موعد سز زایمان کنی 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....
اتفاقا من دوست دارم زودتر زایمان کنم تا عید یکم روبه راه تر بشم زایمان دوممه زایمان اولم پسرم 3700 د ...

من سر بچه اول دکتر گفت تا میتونی پیاده روی کن و پرتغال بخور که بچه لاغر شه راحتر زایمان کنی..منم بی تجربه گوش کردم.. بچه ۳۳۰۰ دنیا اومد بعد دنیا اومدن هم زردی داشت گفتن شیرخشت بده دادم نگو شیرخشت اسهال میاره از اون ورم با واکسن و تب و.. وزن کم کرد شد یه جوجه..جرات نمیکردم بغل کنم..شوهرمم که کمکم نبود مادرمم نزدیکم نبود..خلاصه بچه لاغر و ضعیف بزرگ شد..

ولی بچه دومم ۴ کیلو بود.. زیاد مشکل پیدا نکردم..البته بعد دندون دراوردن حسابی لاغر شد.. ولی مثل اولی زجر نکشیدم سر واکسن و..

من سر بچه اول دکتر گفت تا میتونی پیاده روی کن و پرتغال بخور که بچه لاغر شه راحتر زایمان کنی..منم بی ...

آها پسر منم زردی گرفت و بیمارستان بستری شد ولی شیر خشک و شیر خودمو به شیشه زیاد بهش میدادم که باعث شد زردیش زود بیاد پایین و وزنش زیاد کم نشد و توی دوران شیردهی ماشالله از اون بچه تپلا بود که نمی تونستی بغلش کنی ولی خب وقتی شیر رو ازش گرفتم کم کم لاغرتر شد 

منم بارداری دومم هست الانم 30هفته و 3روزمه بنظرت کی میشه زایمانم؟؟

یه برنامه هست تو گوگل.. محاسبه تاریخ زایمان.. قشنگ میگه چه تاریخی زایمانته.. چند وقتت هست الان.. پایینش توضیح داده الان بچه چه شکلیه و کجاهاش شکل گرفته.. چیا بخوری چیا نخوری و..

آها پسر منم زردی گرفت و بیمارستان بستری شد ولی شیر خشک و شیر خودمو به شیشه زیاد بهش میدادم که باعث ش ...

خوب کردی شیر خشت ندادی.. من دلم نیومد بستری کنم شیرخشت دادم زردیش اومد پایین ولی اسهال گرفت..چون پوستش نازک بود با اسهال دچار سوختگی میشد باس.ن و پاهاش مجبور بودم مثل قدیم دستمال بزارم و.. حالا بیا کهنه بچه بشور وبچه اسهال داره سوزش داره گریه و بی قراری.. دست تنها..دکتر هم میبرم چون کوچیک بود دارو نمیدادن میگفتن طبیعیه بعضی بچه ها زیاد دستشویی میکنن.. تا میتونی شیر بده..منم نمیتونستم به خودم برسم شیرم خوب بیاد..شیرخشکی شد بعد دو ماه... بعد چند ماه هم دید خوردن شیر مادر زحمت داره ولی شیشه راحته هر مکی که میزنه کلی شیر میخوره دیگه به خودش زحمت مکیدن نداد و شیر مادر نخواست..ولی بچه دومم اصلا شیشه نمیخوره فقط شیر خودمو..مکافات دارم برای از شیر گرفتن این..یه جوری وابسته است که بعید میدونم کار راحتی باشه برام...

خوب کردی شیر خشت ندادی.. من دلم نیومد بستری کنم شیرخشت دادم زردیش اومد پایین ولی اسهال گرفت..چون پوس ...

زردی پسرم تا 19.6 رفت که بستری کردیم اگه نمی‌کردیم خونش باید عوض میشد منم اول سینه ام نوک نداشت و نمی تونست بگیره و منم هم مقاومت میکردم برای شیشه شیر که نکنه بهش وابسته بشه که این شد زردیش رفت بالا آخه با فگقاشق و سرنگ سیر نمیشد که ولی بعد از اینکه بستریش کردین دیگه شیرمو می دویدم و بهش میدادم وقتی هم من بیمارستان نبودم شیرخشک بهش میدادم که بعد 3 یا 4 روز مرخص شد ولی مکافاتی بود شیر دوشیدن و توی شیشه دادن بهش تا اینکه وقتی یک ماهه شد تونست سینمو بگیره و دیگه راحت شدم و دیگه بهش شیر خشک ندادم آخه هر روز قبل از دادن شیشه اول سعی می‌کردم با سینه خودم بدم که دیگه وقتی نمی خورد بهش شیشه میدادم 

در مورد اسهال و زخم شدن هم وقتی 40 روزش بود و ختنه کردیم اسهال شد و زخم شدیدی هم گرفت که دکتر دوتا پماد داد و استفاده کردم خداروشکر خوب شد 

منم تنبلی تخمدان داشتم آخرین پریودم 29 اسفند بود ولی خرداد باردار شدم دکتر منم با تاریخ پریودم کاری ...

فعلاکه گفته ۱۲ اسفندسزارین یکشنبه وقت دکتردارم دوباره ازش میپرسم مطمئن بشم

برنامه یک زن

نه اسمش ماشین حساب زایمان بود که الان رفتم نگاه کردم یه خورده مطالب تغییر کرده و مثل سابق توضیحات پایین صفحه راجب جنین و.. کمتر شده و جزییات رو حذف کردن.. ولی در کل قسمت محاسبه کامل و درست