2777
2789
عنوان

بیاین حالتونو خوب کنم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 35 پست
خدایا شکرت که شوهرم خوش اخلاقه خدایا شکرت از خودم درآمد دارم خدایا شکرت خونه داریم 

افرین حالا خداروشکر که این تاپیک و دیدی شکر که تونستی ذهنت و مجاب کنی که شکرگذاری کنه 😍😍

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور می کنی از وقتی این پست نوشتم کمی بهتر شدم.  مرسی ازت    

خداروشکر که این تاپیک و زدم خداروشکر که انقد زن قوی هستی که بر نفست غلبه کردی 😍😍😍😍 و شکر گذاری رو شروع کردی 😍عزیزدلم تشکر لازم نیست این وظیفه تک تک ماست که حال همدیگه رو خوب کنیم 

خداروشکر که این تاپیک و زدم خداروشکر که انقد زن قوی هستی که بر نفست غلبه کردی 😍😍😍😍 و شکر گذاری ر ...

عزیزم میشه یه سوال بپرسم. 

وقتی این پست را می نوشتم نگرانیم این بود که حالا برعکس میشه. 

انگار باور دارم هر چی را تعریفش کنم برعکس میشه. 

چند وقت پیش خواستم برای سلامتی شکرگزار باشم گفتم خدا روشکر که پوست سالمی دارم چند وقت بعدش بیماری وستی گرفتم که هنوز خوب نشده. 

عزیزم میشه یه سوال بپرسم.  وقتی این پست را می نوشتم نگرانیم این بود که حالا برعکس میشه.  ...

اینم یه باور اشتباه دیگس چون ذهن ناخودآگاهت اینو بهت تحمیل میکنه همین چیزایی که الان داری هر کدومشون ممکنه بزرگ ترین ارزوی چند نفر باشه این یعنی تو از هزاران نفر شایدم میلیون ها نفر خوشبخت تری پس حتما باید بخاطرش شاکر باشی اون ذهنیت هم کم کم درست میشه به شرطی که بهش بها ندی و بهش فکر نکنی

عزیزم میشه یه سوال بپرسم.  وقتی این پست را می نوشتم نگرانیم این بود که حالا برعکس میشه.  ...

راستی یه روش هست که کمک میکنه بهت مثلا اینکه تو باور داری هر چی بگی چشم میخوره هر وقت چیزی گفتی تعریف کردی یا شکرگذاری کردی اسپند دود کن یا صلوات بفرست یا و إن یکاد بخون و بگو اخیش دیگه چشم نمیخورم اینجوری خیالت راحت میشه و دیگه فکر منفی نمیاد سراغت