2777
2789
عنوان

بیاین حالتونو خوب کنم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 35 پست

خداروشکر همسرم شغل داره یه خونه اجاره ای داریم سرپناه ، دوتا بچه سالم دارم خودم و همسرم سالم هستیم پدر مادر و برادر و خواهرام سالم هستن خداروشکر که همه درسلامت هستیم خداروشکر مادرشوهر و پدرشوهرم سالم و سلامت هستن خدایا شکرت

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

اسی تاپیکت خیلی خوب بود 💛

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا شکرت ک منو حامد همو داریم خدایا شکرت ک‌ کمک میکنی بهم برسیم 😍😍😍😍

میشه واسه ما 👧👦 ی صلوات بفرستین که بهم برسیم و خوشبخت بشیم لطفا واسه جور شدن جهازمم ی صلوات بفرستین 😁😁😁
خداروشکر همسرم شغل داره یه خونه اجاره ای داریم سرپناه ، دوتا بچه سالم دارم خودم و همسرم سالم هستیم پ ...

خداروشکر عزیزم الهی صد برابر بشه 

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
همه اینها را می دونم. ولی نمیدونم چرا نمی تونم واسه چیزی شکر گزار ی کنم. اعصابم خورد میشه. 

عه چراااااا با خودت قهری یا با خدا 😁

خداروشکر عزیزم الهی صد برابر بشه 

ولی از اینکه شغل ندارم دارم نابود میشم امروز به خدا گفتم اگه صلاح بود شغلم درست بشه اگه نه که هیچ، دیگه اصرار نمیکنم‌سپردم به خودش...

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
ولی از اینکه شغل ندارم دارم نابود میشم امروز به خدا گفتم اگه صلاح بود شغلم درست بشه اگه نه که هیچ، د ...

خییییلیییی خوبه به راضی به رضای خدایی 😍

نه این جور نیست. ذهنم خیلی مقاومت میکنه به حدی که حالت تهوع می گیرم. 

ذهنت اشتباه میکنه دیگه بزن پس کلش 😂

جدا از شوخی سعی کن اینکارو بکنی خیلی تاثیر مثبت داره همین الان شروع کن یه نکته مثبت از زندگیت بگو به من مثلا

ذهنت اشتباه میکنه دیگه بزن پس کلش 😂 جدا از شوخی سعی کن اینکارو بکنی خیلی تاثیر مثبت داره همین الان ...

خدایا شکرت که شوهرم خوش اخلاقه

خدایا شکرت از خودم درآمد دارم

خدایا شکرت خونه داریم