2777
2789
عنوان

انسانی های کنکور 1400 یه لحظه بیاین

174 بازدید | 32 پست

میشه بگین تا الان چقد خوندین و تا کجا رسوندید؟ و اینکه از خودتون راضی بودید یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا دارین از الان شروع می کنین....

من هچی نخوندم از دهم

دوازدهمم بزور فقد میخام ۳تا کتاب مهم ک  رشتم میخوره بخونم

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

من😑

فقطم فرهنگیان میخوام

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ولی نمی تونم بدون رفیق بخونم..با اونا هم میخونم همش وسط برنامه کم میارن

منطقه چندی

چقدر خوندی

میگذره از گناهامون خدایی ک از آرزوهامون گذشت:)کسی چه میداند شاید این جهان جهنم جهان دیگریست ..                                                 گویند که خدا همیشه با ماست ای غم نکند خدا تو باشی؟
وقت هست همشوبخون

من ک انگیزه ندارم

میدونم کاره ای نمیشما😑

حالا همسرمون پرستاره😂😂😂😂

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀
درسته همسرته ولی ازش کم نیار

نشونم

ولی گف هرجور ک خدت دوس داری

منم حال ندارم😫

منطقه 2..... تازه سشروع کردم 5 روز ایناس..میخوام ریاضی رو خوب بخونم..اخه تجربی بودم تغییر رشته دادم. ...

من منطقه یکم منم چند روزه شروع کردم اما برنامه درست حسابی نمیتونم بریزم وگرنه پایتم به همدیگه گزارش بدیم هر شب و انگیزه بدیم

نشونم ولی گف هرجور ک خدت دوس داری منم حال ندارم😫

حداقل باید یجایی شاغل باشی... اگه تا استخدام شدی کار پیدا نشد بنظرم نخون..من امسال دیگ قبول نشم کلا نمیرم دانشگاه.... باید یچیز درست و حسابی باشه برم

منطقه 2..... تازه سشروع کردم 5 روز ایناس..میخوام ریاضی رو خوب بخونم..اخه تجربی بودم تغییر رشته دادم. ...

یعنی تازه شروع کردی کتابای انسانیو

من منطقه یکم منم چند روزه شروع کردم اما برنامه درست حسابی نمیتونم بریزم وگرنه پایتم به همدیگه گزارش ...

عالیه ک..... آی گپ داری؟؟؟؟؟؟ من بخاطر اینکه تلرگام و واتساپ وقتمو میگیره نمی تونم نصبش کنم..همش دلت اکانت میزنم... آی گپ میومدی خوب میشد