2777
2789
خیلی سخته،خدا ب همه منتطرا بچه سالم بده،تا دنبال اسپرم اهدایی و اینا نرن،اخه شخصا من خودم مرد بودم ق ...

انشاله

من خودم ب شخصه بخاطر شرعیتش باهاش مخالفم برای خودم البته

نور بر تاریکی پیروز است💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=175880358]خدارو شکر سطح فرهنگ و تفکر مردم نصبت به‌گذشته بالا تر رفته

واغعا سخته بخدا،ادم همیشه فک میکنه این خونی ک تو رگای بچمه خون من نیس  

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
نمیدونم دکترا ک میگن سالم هستید اصلا نمیشه ک نمیشه 😖

عزیزم منم 3 سال اقدام بودم دکترا میگفتن سالمید بعد 3 سال چله بری کردم باردار شدم 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
بله فقط به خانوماي شوهر دار ميدن به دختر مجرد كه نميدن

اخه گفتم شاید از نظر اسلامی مشکل داشته باشه..ولی عزیزم انشاالله که به هرچی میخایی برسی و مشکلت حل شه و خدا یه بچه سالمو خوشگل بهت بده

جاوید عشق مامان

اسپرم اهدایی نسبت به جنین اهدایی معمولا خیلی محدودتر انجام میشه و همه کلینیک ها هم انجام نمیدن مثلا بعید میدونم رویان و ابن سینا این کار رو انجام بدن من اینجا هم کسیو ندیدم که بگه از اسپرم اهدایی استفاده کرده فقط یه خانم بود که ساکن آلمان بود و دوبار با اسپرم اهدایی صاحب بچه شد اینجا دیدم

عزیزم منم 3 سال اقدام بودم دکترا میگفتن سالمید بعد 3 سال چله بری کردم باردار شدم 

چ جوزی؟؟من از دعا نویس مومن دعا گرفتم ..دعا قرآنی ک گفت همیشه همرات باشه هنوز ک خبری نشده

انشاله من خودم ب شخصه بخاطر شرعیتش باهاش مخالفم برای خودم البته

عزيزم كاملا شرعيه لطفا مطالعاتتون رو ببريد بالا

اعصاب ديگران رو هم خورد نكنيد

من نميدونم چرا شماها كه اين مشكل رو نداريد ميايد اينجا خوبه نوشتم فقط اونايي كه اين مشكل رو دارن جواب بدن

عزيزم كاملا شرعيه لطفا مطالعاتتون رو ببريد بالا اعصاب ديگران رو هم خورد نكنيد من نميدونم چرا شماها ...

تنهایک مرجع تقلید این قضیه رو قبول داره

من خودم خیلی برام سوال بوده و دنبالش رفتم

درضمن من آدم مذهبیی نیستم ولی خب نظرمو برای شخص خودم گفتم ک نمیپسندم ن شما

نور بر تاریکی پیروز است💪

اخه گفتم شاید از نظر اسلامی مشکل داشته باشه..ولی عزیزم انشاالله که به هرچی میخایی برسی و مشکلت حل شه ...

فدات بشم عزيز دلم انشالله براي شما هم همچنين

راستي اگه خواستي داييت رو راهنمايي كني بگو تو اينترنت سرچ كنه اسپرم اهدايي راهنماييت ميكنه كه مجاها اين كار رو انجام ميدن