2777
2789
عزيزم كاملا شرعيه لطفا مطالعاتتون رو ببريد بالا اعصاب ديگران رو هم خورد نكنيد من نميدونم چرا شماها ...

قربونت ناراحت نشو خوار گلم مثل من و تو زیاد هستن بعضیا بی شخصیتن الهی خدا خودش رو کنه به همه ی منتظرا 

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جوزی؟؟من از دعا نویس مومن دعا گرفتم ..دعا قرآنی ک گفت همیشه همرات باشه هنوز ک خبری نشده

برو پیش سرکتاب بازکن ببین اگ چله داشته باشی برات انجام میده . 

من اولش ک رفتم میش آقاهه باور نکردم گفت چله بری کنم برات باردار میشی گفتم همش خرافاته اومدم خونه بعد 5 ماه رفتمم پیشش چله بری کرد گفت تا 3 یا 4 ماه باردار میشی اول ب خدا بعد ب اون آقاهه امید داشتم بعد 3 ماه باردارشدم 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
عزيزم انشالله سر خودت يا بچه ات بياد تا ديگه اين حرف رو نزني

زنیکه ی دیوونه مگه من چی گفتم بهت داری نفرینم میکنی،من خودم سه سال بچه دار نشدم،من شخصا قبول نمیکنم اینکارو،همه یه عقیده ای دارن،فامیل ما بچه دار نشد الان بیس ساله شوهرش قبول نکرد اسپرم اهدایی رو،...خب اول متنمو کامل بخون بعد دهن گندیدتو باز کن،اون نفرینی ک میکنی ب دختر من میکنی،خدای دخترم تورو بزنه

دیوونم کردی،الان رو اعصابم راه رفتی،زنیکه مریص

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
زنیکه ی دیوونه مگه من چی گفتم بهت داری نفرینم میکنی،من خودم سه سال بچه دار نشدم،من شخصا قبول نمیکنم ...

آره دقیقا بعضیا قبول نمیکنن ب شخصه خود من . حق باتوعه عزیزم 

❤خداجونم خودت مراقب تودلیم باش💚دخمل نازم بیصبرانه منتظر بدنیا اومدنتم 😍😍
کجای حرف من بی شخصیتی داشت خانوم متشخص😏😏

ببین تا درد نکشی درد کسی رو نمیفهمی این یادت باشه 

خدایا همه منتظرا چشمشون روشن بشه! خیلی سخته انتظار خدایا من به تو ایمان دارم میدونم صلاح ومصلحتی هست ولی هیچ کاری از تو دریغ نیست. ... آهای تویی که میخونی یادت نره صلوات بفرستی.برای هممون دعا کنی 🤲🤲نترس هواتو دارم برات دعا میکنم بی خیر نمیری ...رب لا تزرنی فردا وانت خیرالوارثین
تنهایک مرجع تقلید این قضیه رو قبول داره من خودم خیلی برام سوال بوده و دنبالش رفتم درضمن من آدم مذه ...

اگه مذهبي نيستيد چرا ميگيد با شرعيتش مشكل داريد

در ضمن چن تا از مراجع تقليد حلال اعلام كردند

من هم اولين پست نوشتم نظر كسي رو نميخوام فقط اونايي كه اين مشكل رو دارن بيان

تو ايران هم چند جا انجام ميدن عزيزم

از نظر من کاملا منطقیه وقتی راهی نیست چه اشکالی داره مردم میرن بچه میارن از بهزیستی بزرگ میکنن مثل بچه خودشون این راه که بهتره تو وجود زن رشد میکنه از نظر بیولوژیکی بچه مرد نیست ولی مطمئنا خیلی راحت تر و بیشتر  از بچه ای که از بیرون میگیرن بهش حس پیدا میکنن ..من به شخصه هم با جنین اهدایی و هم با اسپرم و تخمک اهدایی موافقم

آره دقیقا بعضیا قبول نمیکنن ب شخصه خود من . حق باتوعه عزیزم 

بخدا چیزی نکفتم بهش،حتی دعاش هم کردم،اومده خانوم ندونه و نفهمیده نفرین ب بچم میکنه

یا حضرت عباس خیلی آقایی که حاجت دلمو دادی🥺
اگه مذهبي نيستيد چرا ميگيد با شرعيتش مشكل داريد در ضمن چن تا از مراجع تقليد حلال اعلام كردند من هم ...

به هر حال هر کسی یه اعتقادی داره درسته حجابو قبول ندارم ولی نطفه بچه خیلی برام مهمه ک شرعی باشه

در ضمن اینجا سایت تبادل نظره منم بااون دوستمون بودم ن شما

نور بر تاریکی پیروز است💪

خیلیم خوب میدونم من برای شخص خودم نظر دادم ن کس دیگه ای پس هیچ بی شخصیتی نکردم اول قشنگ بخون بعد حرف ...

باشه خیلی هوا برت نداره خانمی تو ندونسته بی احترامی میکنی بعد میگی قشنگ بخون خودت ب حرفات فکر کن