2777
2789
عنوان

بچه ها😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 27 پست
اره(خیلی ببخشید دارم اب میش😰) هنگام دفع کمی سوزش داره و درد هم میکنهدوبارم خون اومده  یک هفت ...

خب یبوست داری دیگه

روزی چند بار دفع داری؟اگه یکی دو.باره یبوست داری 

مُلَیِن بخور خوب میشی احتمالا بواسیر داری یا زخم شده 

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی دونم عزیزم😨

وایی خدا رومم نمیشه برم دکتر😢

تا حالا برا خودتون این جوی پیش نیومده چجوری درمانش کردید(خیلی ببخشید البته😰)

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
ازدواج کردی عایا؟ 

نه😂

چـــــــرا کسی منو تک نمی کنـــــه  بچه ها میشه یه تایپیکیمو پر بازدید کنید  یکبار تا نزدیک پر بازدیدی رفتم ذوق مرگ شدم  خداییش خیلی کیف میده ها  این همه زحمت کشیدم امضا تایپ کردم یه صلوات مهمونم نموکونی  
همون دسشویی بزرگه😐😂 پی پی😶

اها😓

وایی خدا رومم نمیشه برم دکتر😢 تا حالا برا خودتون این جوی پیش نیومده چجوری درمانش کردید(خیلی ببخشید ...

نههههه اشکال نداره حتما برو دکتر. من بلهههه صدبار😣 بواسیر دارم... همین الانم نمی‌تونم صاف بشینم روی زمین. دوروز پشت سرهم خونریزی شدید داشتم و  دارم از دررررررد می میرم 😭😭😭

خب یبوست داری دیگه روزی چند بار دفع داری؟اگه یکی دو.باره یبوست داری  مُلَیِن بخور خوب میشی اح ...

زخم شده بنظر خودم

هر دو یا سه روزی یکبار دفع دارم

زخم شده بنظر خودم هر دو یا سه روزی یکبار دفع دارم

خب عزیزم یبوسته دیگه😶منم دوروزی ی باره و بواسیر دارم

ببین مایعات زیاد بخور ،سبزی خوردن،انجیر،زرد الو خشک،صبح ناشتا یک قاشق خاکشیر بریز ابجوش دم بکشه ده دقیقه بعد بخور بزن تو نت غذا های ملین بخور 

بھ‌نٰامِـ‌خداوندِ‌بۆدونَبود!(:🌿
نههههه اشکال نداره حتما برو دکتر. من بلهههه صدبار😣 بواسیر دارم... همین الانم نمی‌تونم صاف بشینم روی ...

مال من درد نداره ولی فقط هنگام دفع سوزش دارم😰احساس میکنم زخم شده

نمیدونید  این زخمو چجوری خوب کنم

خب عزیزم یبوسته دیگه😶منم دوروزی ی باره و بواسیر دارم ببین مایعات زیاد بخور ،سبزی خوردن،انجیر،زرد ا ...

بخاطر اینه که کم غذا هستم خبی اشتها شدم جدیدا لاغرم شدم بخاطر همین دفعم  دو شه روزه 

من صبحونه نمیخورم ناهارم نصفه میخورم شامم واقا خیلیییی سبک میخورم یا اصن نمیخورم

گفتید غذاهایذسرد باید بخورم

مال من درد نداره ولی فقط هنگام دفع سوزش دارم😰احساس میکنم زخم شده نمیدونید  این زخمو چجوری خوب ...

نه عزیزم... شاید از داخل زخم شده باشه. از بیرون نیست.. برو داروخونه گلم. غصه هم نخور هیچی نیست.. ای عم استااااااد این چیزا😢