2777
2789

؟

بقیه موارد نسبتا مورد قبولتون باشه 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مردا چین که کوتاهشون چی باشه !

مرد چیه که کوتولش چی باشه 

تو ورود آقایون ممنوعه خانم دارابی میگفت 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

اگه همه چیش طبق معیارای خودم باشه آره . به نظر من چهره و تیپ و تناسب هیکل پسر جذاب تر و مهم تر از قدشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

اصلا حاضر نبودم خودم ۱۷۵ قدم بود کلی تلاش کردم ت  خواستگاری تا مطمئن شدم شوهرم ده سانت بلندتره😆بعد جواب دادم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
مرد چیه که کوتولش چی باشه تو ورود آقایون ممنوعه خانم دارابی میگفت 🤣

آره 😂😂😂

اونم بهش میگفت شنیده بودم قد بلندا خون به مغزشون نمیرسه ، دیدم راسته 😂😂😂😂

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم