2777
2789
عنوان

دختر خالم ترنسه حالا میخاد فرار کنه واسه نجات خودش فقط۱۶ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 108 پست
اینا میشن دوجنسه نه ترنس  ، ترنس یعنی کسی که کاملا بدنش دخترونه هست ولی احساساتش پسرونه هست و ت ...

اینجوری تو ایران گفته میشه و اصلا عمل نمیشن فقط با راونکاوی خوب میشن چون تو احساساتشون درگیر هست و خیلی ضربه میخورن 

کسایی رو میشناسم که درگیر بودن و الن خوب شدن و اینقپر اذیت شدن که نگو چه پسرش چه دخترش و حیلاشون هم خودکشی میکنن 

دلیل اصلیش هم این هست بچه رو از کوچیکی با این باور بزرگ میکنن

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
الان اگر تو کمسیون پزشکی تایید کنن که طرف واقعا ترنس هست با هزینه دولتی عملش میکنن و تمام مشاوره هاش ...

عه چه خوب 

بهش میگم حتما 

خیلی طفلی فشار روحی داره 

حتی عاشق دخترم شده فک کنم من زیاد توی روابطش نیستم بخاطر همین میگم فک کنم

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول به این راحتی اسمشو عوض نمیکنن اطلاعات اشتباه ندید  چون اول باید برسی پزشکی بشن چندین عکسبر ...

عزیزم دوروغ  ک  نمیگم ،ایشون حتی از ۱۴ سالگی ریش وسیبیلش عین مردا شد و صداش هم کلفت شد و کاملا مردانه ،اینم بگم عزیزم افغانستانی بود ولی شهروندی و کارت اقامت افغانستانی داشت در ایران رفت اسمش رو عوض کرد و قبول کردن ،الانم با خواهرش رفته ترکیه اقدام کرده واسه امریکا واسه عملش و کلا تحت نظر مشاوره و..هستش 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عه چه خوب  بهش میگم حتما  خیلی طفلی فشار روحی داره  حتی عاشق دخترم شده فک کنم من ز ...

زیاد به اینچیزا ربطی نداره، منم تو دبیرستان عاشق دوستم شده بودم که دختر بود، خیلی عاشقا، اینچیزا زیاد پیش میاد تو این سن، همشم دلم میخاس پسرا رو بزنم، تو خیابون کسی متلک مینداخت بهم میپریدم بهش، یا مثلا شبیه مردا صاف و کشیده با قدم های بلند راه میرفتم،ولی دکترم نرفتم، مشکلی هم ندارم الان از سرم افتاده خوب شدم

آره فک کنم ترنس یعنی مثلا بدن دختر باشه اما اخلاق و کلا روح و روان پسر باشه اما دوستم دوجنسس فک کنم& ...

دوجنسه یعنی چی؟؟مثلا دخترعموی مامانم ،ب محض اینکه ب بلوغ رسید هیکلش مردونه شد صداش وریش وسیبلش هم همینطور و رفتاراش مردانه بود کلا ولی الانم همه چیزش مردانه است فقط میگه یه عمل پیوند لازم داره تحت نظر روانپزشکه ومشاوره هستش

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
عه چه خوب  بهش میگم حتما  خیلی طفلی فشار روحی داره  حتی عاشق دخترم شده فک کنم من ز ...

اره حتما بهش بگو بابد بره کمسیون پزشکی براش بگیرن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
عزیزم دوروغ  ک  نمیگم ،ایشون حتی از ۱۴ سالگی ریش وسیبیلش عین مردا شد و صداش هم کلفت شد و ک ...

ایشون تو ایران نمیتونه اسم عوض کنه در صمرتی که مشکل اندامی جسمی داشته باشه به شما دروغ گفته من دوست خواهرم درگیر بود و تو انجمنی رفتم و میریم که در رابطه با ترنس و دو جنسه اینا هست کامل در جریانم 

دوجنسه یعنی چی؟؟مثلا دخترعموی مامانم ،ب محض اینکه ب بلوغ رسید هیکلش مردونه شد صداش وریش وسیبلش هم هم ...

من دوستم بالا تنش خانمه اما پایین تنش مرده 

به این فک کنم میگن دو جنسه 

بنظرم این خانم که میگیده اختلال هورمونی براش پیش اومده

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
ایشون تو ایران نمیتونه اسم عوض کنه در صمرتی که مشکل اندامی جسمی داشته باشه به شما دروغ گفته من دوست ...

خب منم مطمینم عزیز ازاونجایی ک تو ایران ازاین امکانات واسه مهاجران افغانستانی کمه و یا محدود الان ایشون ترکیه هستن.خانواده اش گفتن کلا پسره فقط اندام تناسلی اش دخترانه اش ک اونم قراره عمل بشه ،لابد ایشون مدرک پزشکی چیزی بردن ک اسمش رو عوض کردن چون نزدیک ۲ سال یا شایدم بیشتر تو ایران با اسم پسر زندگی کرد نمیشد ک دکتر و...بره با عکس واسم دختر 

زیاد به اینچیزا ربطی نداره، منم تو دبیرستان عاشق دوستم شده بودم که دختر بود، خیلی عاشقا، اینچیزا زیا ...

آخه شما که دو جنسه نبودید 

فرقش اینه دوستم عمل کنه آقا میشه بخاطر همین گفتم

دوجنسه یعنی چی؟؟مثلا دخترعموی مامانم ،ب محض اینکه ب بلوغ رسید هیکلش مردونه شد صداش وریش وسیبلش هم هم ...

عمل پیوند نیست دو حالت داره که بیضه نهان داره یا اندام جنسی که شکلش فرق میکنه پیوند ندارن اصلا 

خب منم مطمینم عزیز ازاونجایی ک تو ایران ازاین امکانات واسه مهاجران افغانستانی کمه و یا محدود الان ای ...

چیزی که من میدونم و مطمیین رو کامل گفتم ایشون اکر کاملا مشکل اندامی و جسمی داشت همین ایران عملش میکردن نیاز نیست بره کشور دیگه حکم این عمل رو امام خمینی دادن و الان هم چندین سال بنیاد برکت امام خمینی خودش هزینه های مشاوره و روامکاوی و خیلی چیرایی دیگه رو قبول کرده 

دوست خواهر من عمل کرد با 10 ملیون سال 98 الان اقا هست 

عمل پیوند نیست دو حالت داره که بیضه نهان داره یا اندام جنسی که شکلش فرق میکنه پیوند ندارن اصلا 

من ازاین عملش اطلاعی ندارم فقط شنیدم ک همچین چیزی میگفتن راستش من زیاد از جزییات نمیپرسم ازشون چون‌گفتم ناراحت نشن چیزایی ک خودشون گفتن خبر دارم

یچیزی میگم من یه دوستی دارم  بالا تنش خانمه پایین تنش آقاعه  یعنی این ترنس محسوب میشه؟

آره دیگه ترنسه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️