2777
2789
عنوان

دختر خالم ترنسه حالا میخاد فرار کنه واسه نجات خودش فقط۱۶ سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4085 بازدید | 108 پست

دخترخاله ات ترنس نیست ببخشیدددد فقط زیادی شورشو درآورده وداره گند میزنه ب زندگی خودشو خانواده اش... بازمممم ببخشیددد یه احمقه که فقط داره حماقت میکنه 

دیدی که سخت نیست تنها بدون من!!!دیدی که صبح میشود فردا بدون من !!!!       این نبض زندگی بی وقفه میزند!!!فرقی نمیکند بامن بدون من💕💕دیروز گرچه سخت...امروز هم گذشت....طوری نمیشود فردا بدون من💕💕💕💕       همیشه میگم مگه آخرش مرگ نیست پس میگذرم❤ به خودم ودنیا سخت نمیگیرم💖💖 توتاپیکایی که مادرا بهم احتیاج دارن سعی میکنم باتوجه به اطلاعاتم کمک کنم😇خوشحال میشم بتونم ی مادر روازنگرانی دربیارم❤❤❤بجای تاپیک خیانت وخانواده شوهرو...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمون مردونه که ترنس نمیشه ترنس به کسی میگن که هردوجنسیتو داشته باشه

یچیزی میگم من یه دوستی دارم 

بالا تنش خانمه پایین تنش آقاعه 

یعنی این ترنس محسوب میشه؟

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
خب باخانواده اش حرف بزنه واسه عمل .دخترعموی مامانم همینطور بود تا بلاخره تصمیم گرفت کلا تیپ پسرونه ب ...

اول به این راحتی اسمشو عوض نمیکنن اطلاعات اشتباه ندید 

چون اول باید برسی پزشکی بشن چندین عکسبرداری از بدنش ام ار ای اینا انجام میدن که ببین واقعا ترنس واقعی هستن یا نه چون خیلا هستن تخیل ترنس بوذن رو دارن باید حتما از لحاظ جسمی و اندامی مشکل داشته باشن  بعدش باید 8 ماه زیر نظر روانشانس باشه تا بتونه امادگی پیدا کنه بعداز گذشت این دوره کمسیون پزشکی میگیرن بعد عملشون میکنن و در اخر اسمشون رو عوض میکنن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
یچیزی میگم من یه دوستی دارم  بالا تنش خانمه پایین تنش آقاعه  یعنی این ترنس محسوب میشه؟

ارع 

اینا عمل میکنن و مرد میشن دوست حواهر منم اینجوری بود سینه هاشو برداشتن و الان اقا هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
آره فک کنم

خیلی بده فکر کن دوتا جنس باشی گناه دارن انشالله خدا به دلشون آرامش بده و پول هم گیرشکن بیاد بتونن عمل کنن 

اون طفلی دوستم پول نداشت و خیلی عذاب میکشید

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

بهش پناهندگی میدن لازم به فرار نیست اگه پولدارن بره وگرنه به این راحتی نیست ک میگه میرم کار میکنم هزینه عملو درمیارم!!!😳 

به خانوادش بگین یا برا کنکور بخونه بین الملل و اونجوری از کشور خارج شه وقتی رفت دیگه نمیاد و کسی اصلا متوجه نمیشه

ارع  اینا عمل میکنن و مرد میشن دوست حواهر منم اینجوری بود سینه هاشو برداشتن و الان اقا هست&nbs ...

آره اونوقت دوستم به قدریییییی خوشگل بود که اصن نپرس بور و چشم رنگی بود

طفلی اون پول عمل نداشتن

یچیزی میگم من یه دوستی دارم  بالا تنش خانمه پایین تنش آقاعه  یعنی این ترنس محسوب میشه؟

نه عزیزم اون دو جنسه میشه

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

ارع  اینا عمل میکنن و مرد میشن دوست حواهر منم اینجوری بود سینه هاشو برداشتن و الان اقا هست&nbs ...

اینا میشن دوجنسه نه ترنس  ، ترنس یعنی کسی که کاملا بدنش دخترونه هست ولی احساساتش پسرونه هست و تمایل به دخترا داره

آره اونوقت دوستم به قدریییییی خوشگل بود که اصن نپرس بور و چشم رنگی بود طفلی اون پول عمل نداشتن

الان اگر تو کمسیون پزشکی تایید کنن که طرف واقعا ترنس هست با هزینه دولتی عملش میکنن و تمام مشاوره هاشم رایگان هست دوست خواهرم عکلش شد 10 ملیون سال 98

نه دو جنسع هست

آره فک کنم ترنس یعنی مثلا بدن دختر باشه اما اخلاق و کلا روح و روان پسر باشه اما دوستم دوجنسس فک کنم 

نه عزیزم اون دو جنسه میشه

درسته مرسی گلم💓