2777
2789
عنوان

ریزش مو

179 بازدید | 36 پست

خانوما لطفا لطفا هر کس هر تجربه ای راجب قطع ریزش مو و پرپشت شدن مو داره بذاره تا ما خانومایی ک موهای کم پشت داریم استفاده کنیم

بخدا خسته شدم خجالت میکشم جلو بقیه واقعا جلو موهام کم پشته خالیه خالیه

بیایید تجربیاتتون رو بگید چ طب سنتی چ دارو یا هرچیزی

ممنونم🌹

من ژل الویه ورا ریختم داخل شامپو ضد ریزش ایروکس ریزشش قطع شد ولی کلا موهام کلا کم پشت و کوتان

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔

اول زینک پلاس بخور بند بیاد ریزشت

بعدم من خودم یه مدت خیلی چیزا امتحان کردم اخر رفتم دکتر تا خیالم راحت بشه گفتم الان میگه ریزش موی ارثی داری و...

الحمدلله گفت چیزی نیست و دارو داد

ولی داروهاش الان اصلا اصلا گیر نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از یه پیج مشاوره گرفتم برای ریزش موهام اونم بصورت ویدیوکال  و رایگان بود

من دلیل ریزش موهام خشکی بیش از حد کف سرم بود که با یه شامپو رفع شد شاید برای شما دلایل مختلفی داشته باشه که بهتون میگن

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
من ژل الویه ورا ریختم داخل شامپو ضد ریزش ایروکس ریزشش قطع شد ولی کلا موهام کلا کم پشت و کوتان

شامپوم سان سیلکه و خوبه ب موهام میوفته ولی ی چیزی میخوام واسه پرپشتی

شامپو اصلا به موهات نزن. فقط صابون طبیعی. آب نمک آخر حمومت بریز روی موهات و بعد چند دقیقه بشور. هر روز 14 دونه بادوم بخور. شب قبل از حمام موهاتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده. روغن بیشتر از 12 ساعت روی موهات نمونه. 

به هیچ عنوان هم از قرص استفاده نکن چون تو بدن رسوب میکنه من خالم همچین مشکلی براش پیش اومد

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

من ک نزدیک ۸ماهه کلا سکه ای میریزه و تمومی نداره ب طوری ک همه ش به‌هم وصل شده دیگه سرم خالیه 

قبلشم اصلا سابقه ریزش مو نداشتم و زمینه وراثتیم ندارم 

دکتر طب سنتی همه چیو امتحان کردم ... فک کنم تنهاراهش تغذیه تنطیم هورمونای زنانه و بیخیالیه

اول زینک پلاس بخور بند بیاد ریزشت بعدم من خودم یه مدت خیلی چیزا امتحان کردم اخر رفتم دکتر تا خیالم ...

من داگکتر خیلی زیاااااد رفتم ولی هیچکدوم نتیجه نداده

داروها و شامپوهای گرون ولی بی فایده

دور ژل،سشوار،اتومو خط بکش یه مدت کوتاه شامپو بچه فیروز بگیر

شامپو بچه موهای منو داغون کرد. موهام به شدت نازک شد. بعدا فهمیدم نباید از شامپو بچه استفاده می کردم. جاریمم الان شامپو بچه میزنه به موهاش. داغون شدن. کلا شامپو خوب نیست. فقط صابون.