من ژل الویه ورا ریختم داخل شامپو ضد ریزش ایروکس ریزشش قطع شد ولی کلا موهام کلا کم پشت و کوتان
پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔
من از یه پیج مشاوره گرفتم برای ریزش موهام اونم بصورت ویدیوکال و رایگان بود
من دلیل ریزش موهام خشکی بیش از حد کف سرم بود که با یه شامپو رفع شد شاید برای شما دلایل مختلفی داشته باشه که بهتون میگن
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
شامپو اصلا به موهات نزن. فقط صابون طبیعی. آب نمک آخر حمومت بریز روی موهات و بعد چند دقیقه بشور. هر روز 14 دونه بادوم بخور. شب قبل از حمام موهاتو با روغن سیاهدونه ماساژ بده. روغن بیشتر از 12 ساعت روی موهات نمونه.
به هیچ عنوان هم از قرص استفاده نکن چون تو بدن رسوب میکنه من خالم همچین مشکلی براش پیش اومد
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
دور ژل،سشوار،اتومو خط بکش یه مدت کوتاه شامپو بچه فیروز بگیر
شامپو بچه موهای منو داغون کرد. موهام به شدت نازک شد. بعدا فهمیدم نباید از شامپو بچه استفاده می کردم. جاریمم الان شامپو بچه میزنه به موهاش. داغون شدن. کلا شامپو خوب نیست. فقط صابون.