Açma bugün perdeleriÇıkma kapılara çıkmaAçma bugün perdeleriÇıkma kapılara çıkmaÖlesiye sevdim seniDünyamı başıma yıkmaDünyamı başıma yıkma Ben seni çok sevdim ammaOnursuz da yaşayamamNeler duydum sorma nelerBen bu yükü taşıyamamBen seni çok sevdim ammaŞerefsiz de yaşayamamNeler duydum sorma neler Ben bu yükü taşıyamam Benden başkasına gülmeEl uzatsa elin vermeBenden başkasına gülmeEl uzatsa elin vermeKıskanıyorsam çok görmeBeni ateşlere atmaBeni ateşlere atma Ben seni çok sevdim ammaOnursuz da yaşayamamNeler duydum sorma nelerBen bu yükü taşıyamamBen seni çok sevdim ammaŞerefsiz de yaşayamamNeler duydum sorma neler Ben bu yükü taşıyamamGitme çarşıya pazaraGelirsin göze nazaraGitme çarşıya pazaraGelirsin göze nazaraAçma yüreğime yaraYakma ateşlere yakmaNolur ateşlerde yakma Ben seni çok sevdim ammaOnursuz da yaşayamamNeler duydum sorma nelerBen bu yükü taşıyamamBen seni çok sevdim ammaŞerefsiz de yaşayamamNeler duydum sorma nelerBen bu yükü taşıyamamBen seni çok sevdim ammaOnursuz da yaşayamamNeler duydum sorma nelerBen bu yükü taşıyamamBen seni çok sevdim ammaŞerefsiz de yaşayamamNeler duydum sorma neler Ben bu yükü taşıyamam
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!