2777
2789
عنوان

ریزش مو

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه پیجشو بگین

حتما گلم

البته با من تو واتساپ  کال داشتن ولی از تو اینستا پیداشون کردم

اگر بخوای شماره واتساپشون رو بدم اگر نه ادرس پیج

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)

دکترم میگفت شامپو هیچ اثری نداره واسه قطع ریزش یا رویش مو 

یعنی همه دکترا میگن

مشکل مو رو از داخل باید حل کرد 

حالا یا اعصابت خرابه 

یا بد غذایی و کمبود ویتامین داری

یا مشکل هورمونی که مربوط به دکتر غدد باشه یا زنان 

من ک نزدیک ۸ماهه کلا سکه ای میریزه و تمومی نداره ب طوری ک همه ش به‌هم وصل شده دیگه سرم خالیه  ...

عزیزم شما آلوپسی گرفتی احتمال زیاد. هم طب سنتی درمان داره براش هم طب مدرن. چقدر آلوپسی جدیدا زیاد شده. 2 نفر از خانواده شوهرمم گرفتن. هر دو با طب مدرن درمان کردن. یه دختر و یه پسر. هر دو هم زیر 20 سال. 

من ک نزدیک ۸ماهه کلا سکه ای میریزه و تمومی نداره ب طوری ک همه ش به‌هم وصل شده دیگه سرم خالیه  ...

ریزش سکه ای بخاطر مشکلات داخلیه چون پدر خودم اینجوریه میدونم😊😊

یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه                           امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
تاثیر داره واقعا؟حاضرم هر کاری بکنم ولی جواب بده

برا من تاثیر داشت. سرچ کن توی نت. کلیپای خیراندیش و روازاده رو ببین. چیزایی که میگن یادداشت کن و انجام بده. نسخه های خیراندیش هم توی نت هست. من از همینا استفاده کردم. 

منم ریزش سکه ای دارم چندین ساله

انواع روشها رو هم امتحان کردم آمپول تو سرم زدم دارو و پیاز و طب سنتی و همه چی رو امتحان کردم هی ی سکه خوب میشد چن تا دیگه دراومد,تصمیم گرفتم بیخیالشون بشم الان دو سه سالی هس ک ول کردم ب حال خودش خیلی بهتر شده گاهی ی سکه ای درمیاد دوباره خودش خوب میشه

گلم اصن خودتو درگیرشون نکن اینا علت مشخصی ندارن هر چقدم استرست بیشتر باشه بدتر میشن

جدی؟؟؟من فقط یک ماه استفاده کردم

شاید چون من مدتها استفاده کردم این مشکل برام پیش اومد. حقیقتش به موهای پسرمم دیگه شامپو بچه نمیزنم. براش صابون زیتون گرفتم. موهاش بهتر شدن. شوهرمم خیلی ریزش مو داشت. صابون قهوه ای براش گرفتم. ریزش موهاش کلا قطع شد خداروشکر. 

آدرس پیج رو بدین لطفا😘

https://www.instagram.com/p/CKli5PfHN7W/?igshid=1axanhzd3x8ez

فکر کنم این بود

سلام گلم من نماینده فروش محصولات لدورا هستم محصولات ارایشی و مراقبتی پوست و مو

متناسب با مو شما مشاوره میدم و محصول متناسب با مو شما رو بهتون معرفی میکنم

در حدمتم هر سوالی داشته باشی

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم
دکترم میگفت شامپو هیچ اثری نداره واسه قطع ریزش یا رویش مو  یعنی همه دکترا میگن مشکل مو رو از ...

من آزمایش دادم ویتامین اینا کمبود ندارم

ولی کلا آدم استرسی هستم ک رو موهام تاثیر داره

از طرفی هم تخمدان پلی کیستیک دارم ک درمان نداره