2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 119 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران اینم که اصلا مجوز بهم میدن  چون اگه ندن هرچی بگذره سقط سخت تر هم میشه

آره عزیزم جواب آمنیو قطعی باشه خیلی راحت میدن فقط پول رو جور کن و برو پی اش ۱۴ هفته دیرنیست آخه نهایت واسه شما تا ۱۸ هفته آماده میشه تا ۲۰ مجوز میدن

میشه دقیق تر بگید اسمشو تو خود بیمارستان برم انجام میده؟؟

نمی دونم  من یه بارداری پوچ داشتم همه آزمایش هام و مدارکم هم کامل بود بعد برام قرص نوشت تا سقط بشه!!  از شما رو نمی دونم نیاز به قرص باشه یا کورتاژ. !! 

زنگ بزن مطبش بپرس!! 

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
درسته اما مجوز سقط تا ماه چهارم میدن فقط که روح تو بدن جنین نباشه

پس بهترین کار برای شما این بود که شما رو بفرستن آزمایش CVS که خیلی دقیقتر از سل فری و کامله و از هفته نهم بارداری قابل انجامه. جوابش هم زود میاد اکثرا و همون کار آمینوسنتز رو انجام میده ولی زودتر.برای من اول غربالگری بعد سل فری بعدCVS . البته ایرانو نمیدونم چجوریه. اما تنها با سل فری تصمیم نمیگیرن دکترا 

عزیزم میفهمم چی میکشی چون منم تو وضعیت شمام اما فعلا هنوز جواب آزمایشCVS نیومده ، کار هر روزم گریس ا ...

ایشالا بچه شما سالم باشه عزیزم

دقیقا هر روز کارم شده اشک ریختن 

برای مجوز سقط به آمینو سنتز هم احتیاجه

امیدوارم بدن زندگیم داره نابود میشه 

خدانکنه عزیزم به این فکر کن که اگه خدای نکرده یه بچه مشکل دار به دنیا بیاد یه عمر عذاب هم واسه خودش هم پدرو مادرش هست خدا روشکر که همین حالا فهمیدی ان شاالله دفعه بعد یه بارداری سالم داری غصه نخور تنها نیستی خیلیا این مشکل براشون پیش اومد بعدش یه بچه سالم به دنیا آوردن

پس بهترین کار برای شما این بود که شما رو بفرستن آزمایش CVS که خیلی دقیقتر از سل فری و کامله و از هفت ...

Cvs چیه؟ دکترم حرفی ازش نزد 

گفت مستقیم برو سل فری 

حالام که برای مجوز آمینوسنتز هم احتیاجه

خدانکنه عزیزم به این فکر کن که اگه خدای نکرده یه بچه مشکل دار به دنیا بیاد یه عمر عذاب هم واسه خودش ...

من بیشتر از خودم و آینده م به آینده این بچه فکر میکنم که باعث عذابش نشم

اما نمی‌دونم چطوری سقط کنم تو این شرایط

من بیشتر از خودم و آینده م به آینده این بچه فکر میکنم که باعث عذابش نشم اما نمی‌دونم چطوری سقط کنم ...

از راه غیرقانونی نرو گلی خطرداره چون تقریبا بزرگه سخته مجوز قانونی بگیر میری بیمارستان تو یه محیط امن تموم میشه زمان رو از دست نده برو دنبال آمنیو چون هنوز وقت داری ان شاالله زودی پولش جور میشه

از راه غیرقانونی نرو گلی خطرداره چون تقریبا بزرگه سخته مجوز قانونی بگیر میری بیمارستان تو یه محیط ام ...

آخه یه مورد مشابه توی یه سایت خوندم که تمام مراحل رو رفته بود آخرش هم بهش مجوز نداده بودن و خودش سقط کرده بود 

میترسم آخرش ندن و فقط سقط سخت تر بشه با گذشت زمان

آخه یه مورد مشابه توی یه سایت خوندم که تمام مراحل رو رفته بود آخرش هم بهش مجوز نداده بودن و خودش سقط ...

من چند تا از آشناهام بودن اتفاقا یکی دقیقا به ۲۰ هفته رسید خیلی راحت هم کردن چون قانونه اونا احتمالا دیر اقدام کردن از ۳۰ هفته گذشت ولی شما که میگی الان۱۴ هستی اگه الان اقدام کمی نهایت تا ۱۸ آماده ست بعدش هم سریع کارتو انجام میدن