2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 119 پست
عزیزم غربالگری درسته اشتباه زیاد میشه اما درمورد آزمایش سل فری دقت طبق گفته دکتر 99.9 درصد هست و دی ...

انشالله خدا خودش کمکت کنه منکه هنوز نرفتم تو فامیل هم کسی واسه غربالگری نمیره واسه همین زیاد سردر نمیارم 

اما....

حالا اگه واقعا بچه اش سندروم داون بود شما می ری کمکش بزرگش کنی!!!!؟؟؟؟  یه روزش رو هم نمی تونی ...

سندروم ترنر هست یعنی کروموزوم جنسیش مشکل داره

به هیچ وجه نمی تونم باعث عذابش بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکترم گفتن سل فری متاسفانه از اول واسم آمینوسنتز ننوشتن،خواهرتون مجوز سقط گرفتن؟می تونم بپرسم مشکل چ ...

آمنیو جوابش مجوز سقطه دگ، با ان تی ۴ باید میفرستاد آمنیو ، خواهرمم ان تی مشکل داش ج غربال اولشم ریسکش ا در ۲۵۰ بود قرار شد صبر کنن تا غربال دوم بعد بره آمنیو، اونم مشکل داش رف سونو گفتن جنین مرده، دگ بستری شد برای سقط

چشمت ب امضام افتاد برا شفای مامانم صلوات میفرسی💔🙏
دکترم گفتن سل فری متاسفانه از اول واسم آمینوسنتز ننوشتن،خواهرتون مجوز سقط گرفتن؟می تونم بپرسم مشکل چ ...

عزیزم آمینوسنتز رو تو هفته های پایینتر انجام نمیدن. ترجیحا از هفته شانزدهم به بعد

انشالله خدا بهترین انتخاب رو برات رقم بزنه اگه امینو گفت سالمه باز ادم تو شک میفته دکترا هم عجب ادمو ...

باتوجه به دقت سل فری تقریبا شکی نیست اما من جایی رو بلد نیستم برای انجام سقط

آمنیو جوابش مجوز سقطه دگ، با ان تی ۴ باید میفرستاد آمنیو ، خواهرمم ان تی مشکل داش ج غربال اولشم ریسک ...

منم شک داشتم به زنده بودن جنین باتوجه به مشکلش اما دکتر چک کرد زنده هست 

باتوجه به دقت سل فری تقریبا شکی نیست اما من جایی رو بلد نیستم برای انجام سقط

عزیزم ماماها اکثرا میندازن تو مطب هاشون . دکترای لیسانسیه متخصص ها نه ها

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
خوب قرص سقط هست میتونی بری بگیری قیمتش فک کنم حدود یه ملیونه یه ماما هم بگیر کنارش بنداز البته من تو ...

توی این سن بارداری قرص عوارض نداره؟

از عوارضش میترسم و کسی رو هم نمی‌شناسم که انجام بده

نه فامیل نیستیم بله اولیه مشکل اینه که با تزریق آمپول باردار شدم

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 

اما زود برو سقط کن واقعا کنار اومدن با بچه های استثنایی سخته 

تیکر بارداری نیست .
والا چی بگم ولی من میگم خدا خودش داده هر طور خودش راحته 

خوب خدا علم و آگاهی رو هم داده!!!

خدا درد و مریضی رو می ده و بعدش دارو و درمان را هم می ده  و به ما حق انتخاب هم می ده!!! 

بعد بچه تا قبل چهار ماه و نیم طبق دین روح نداره. پس اگه مشکلی داشته باشه سقطش ایرادی نداره!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
سندروم ترنر هست یعنی کروموزوم جنسیش مشکل داره به هیچ وجه نمی تونم باعث عذابش بشم

دقیقا هر روزی که عذاب می کشه پدر و مادر پیر می شند!!!

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی❤❤❤
تا هفته ۲۰مجوز میدن جواب آمنیو هم درخواست بدین سریعتر از موعد آماده میکنن شما فرصت داری از خانوادت ب ...

نگران اینم که اصلا مجوز بهم میدن 

چون اگه ندن هرچی بگذره سقط سخت تر هم میشه