2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 3517 بازدید | 119 پست
Cvs چیه؟ دکترم حرفی ازش نزد  گفت مستقیم برو سل فری  حالام که برای مجوز آمینوسنتز هم احتی ...

آزمایش پرزهای جفتی جنین هست. یه سوزن از روی شکم وارد رحم میکنن واز جفت جنین سلولهای جنین رو برمیدارن و آزمایش دقیق دی ان ای انجام میدن و تقریبا تمام مشکلات ژنتیکی و قلبی جنین مشخص میشه ، چون سل فری ازمایش خون مادر هست برای همین دقت واطمینان این ازمایش رو نداره و برای تصمیم گیری کافی نیست واسه همین برای سقط برات آمینو هم خاستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش پرزهای جفتی جنین هست. یه سوزن از روی شکم وارد رحم میکنن واز جفت جنین سلولهای جنین رو برم ...

خب برای آمینوسنتز هم از مایع دور جنین نمونه میگیرن 

فرقش چیه با cvs

خب برای آمینوسنتز هم از مایع دور جنین نمونه میگیرن  فرقش چیه با cvs

دوتا تفاوت داره. یکی اینکه اینو از جفت جنین میگیرن، از مایع آمنیوتیک نمیگیرن دوم اینکه این آزمایش خیلی زودتر از آمینو انجام میشه از هفته دهم تا سیزدهم برای همین مشکلات جنین زودتر مشخص میشه و زودتر میشه تصمیم گرفت تو همون سه ماهه اول. منتها آزمایش CVS سختر هست و دکتربایدخیلی ماهر و حرفه ای و باتجربه باشه و تو ایران کمتر انجام میشه. برای من اینجا یه پروفسور و دستیارش که فوق تخصص بود همراه دوتا پرستار باتجربه و ماهر انجام داد. اینجا دکتری که فوق تخصص یا بالاتر نداشته باشه حق انجام این آزمایش رو نداره

دوتا تفاوت داره. یکی اینکه اینو از جفت جنین میگیرن، از مایع آمنیوتیک نمیگیرن دوم اینکه این آزما ...

متوجه شدم

امیدوارم بچه شما سالم باشه و هیچ مادری عذابی که من دارم میکشم رو هیچ وقت نکشه

میشه دقیق توضیح بدی یعنی چی 

عزیزم هر بچه ای 23 تا کروموزوم از مادر میگیره

23 تا هم از پدر،که مجموعا میشه 46 تا ، که دوتاش کروموزوم جنسی هست

توی سندروم ترنر بچه از یکی از والدین بخاطر مشکل توی اسپرم و یا تخمک یکی از کرموزوم های جنسی رو میگیره ولی اون یکی رو نه 

یعنی به جای 46 کروموزوم 45 کروموزوم داره

من اینا رو بعد از تشخیص مشکل بچم خوندم و فهمیدم

متوجه شدم امیدوارم بچه شما سالم باشه و هیچ مادری عذابی که من دارم میکشم رو هیچ وقت نکشه

الهی آمین🙏🙏 عزیزم برات بهترین ها رو آرزو میکنم و امیدوارم زودتر هرچی خیرو صلاحته همون بشه و حال خودتون ودلتون زودتر خوب بشه 

عزیزم کاش شده حتی یک قطعه طلا بفروشی و سقطش کنی  یا یک سری قرص ها هستن سفارش بدی برای سقط بچه ...

از سرخورد قرص مصرف کردن میترسم بخاطر همین دنبال یه نفر میگردم که انجام بده 

اگه به قیمت جون خودم هم تموم بشه اجازه نمیدم بچم به دنیا بیاد و یه عمر عذاب بکشه 

سلام دوست عزیزم در چه حالی یک عالم مطلب برات تایپ کردم خوندی؟

بله عزیزم خوندم،متاسفانه حال و روز خوبی ندارم

دیروز رفتم مرکز ژنتیک اصفهان و بهم گفتن به این نوع سندروم معمولا مجوز نمیدن...دیگه ب مرگ خودم راضیم

عزبزم جواب ازمایشت اومد چی شد

بله گلم اومد.خدا رو شکر خوشبختانه جوابش خوب بود 😀💃گفتن بچه سالمه و مشکلی نداره اما برای مطمئن شدن از همه چیز یه آزمایش و بررسی تخصصی قلب جنین هم برای ماه بعد برام تعیین کردن امیدوارم قلبش هم خوب باشه و همه چی بخوبی پیش بره. خیلی ممنونم بابت پرسیدن و بفکرم بودنتون. فداتون💙💚انشا...شادو سلامت باشید. 

احتمال ۹۹ درصد جواب درسته.امنیو رو واسه این میفرستن چون پزشک قانونی فقط با جواب امنیو مجوز سقط میده ...

بله به احتمال خیلی زیاد جواب سل فری درسته😔

اما مشخص نیست بهم مجوز بدن