2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم سربازه بعد قرار بود امروز بره پادگان نمیدونم چرا خاموش کرده 😢 دیشبم خوب بودا دعوا موا نشد ولی نمیدونم چرا خاموشه از صبح قراره امشب بره فک کنم ۱۰ ۱۱ باید بره ولی روشن نمیشه 

خدایی از وقته رفته سربازی بی رحم تر شده همش ناراحتم میکنه نیشم میزنه ما به عنوان نامزد باهم بودیم چون خانواده هامون میدونستن و قرار شد بره بیاد عقد شیم الان میگ تو فقط دوست دخترمی یه چیزی میشه میاد دق و دلیشو سر من در میاره یا مثلا چیزی میگم میگ کارای تو ب من مربوط نیس اصن ب من چه تازه میدونه چقدر تو این ۱۰ ۱۵ روزی ک نیس چقد اذیت میشم بعد ۲ روزی ک میاد بخدادهمش سر جمع ۱۰ مین میاد پیشم 😔اونم فقط نیش میزنه الانم ک خاموشه کلا 

ببخشید اینجا نوشتم ولی خیلی حالم بدبود دیگ نمیدونم چیکا کنم از دستش حتی نمیتونم دعواش کنم 😔یعنی یکم تند حرف میزنی یهو میبینی داد میزنه و ...... اصن خوب نیس یهو ۱۸۰ درجه عوض شده خدایی قبلا داد زدنم بلد نبود اصن نمیدونم چش شده 😔

ببخشید اینجا نوشتم ولی خیلی حالم بدبود دیگ نمیدونم چیکا کنم از دستش حتی نمیتونم دعواش کنم 😔یعنی یکم ...

شاید سربازی اذیتش میکنه یا شاید دلش برات تنگ شده و خسته شده از سربازی

خدایا شکرت❤🖤

یه راه حل بدین لطفا من نمیدونم دیگ چیکار کنم تازه این مدت اصن ی بارم نخندیده فک کنید ۱ ساله نخندیده دیروز پشت خط بودم نمیدونم چی شد خندید میگم بعا قطع کرد دوباره زنگ زد میگم خندیدی میگ اره میگم ی بار دیگ بخند میگ خندم نمیاد بیاد میخندم همه رو با ی لحن خیلی بدی میگ 😢😢😢

گاها دلم میخواد ولش کنم ولی خب نمیتونم 

شاید سربازی اذیتش میکنه یا شاید دلش برات تنگ شده و خسته شده از سربازی

اخه از خونشونم فراریه مثلا باید ۶ روز پادگان بمونه یهو میبینی ۱۵ روز میمونه ک نیاد خونه میگ خونه دعوام میشه با مامانم و بابام و....

یه راه حل بدین لطفا من نمیدونم دیگ چیکار کنم تازه این مدت اصن ی بارم نخندیده فک کنید ۱ ساله نخندیده ...

وای 😦😦😦😦عزیزم غصه نخور انشاالله همچی حل شه به حق پنج تن برات دعا میکنم گلی

خدایا شکرت❤🖤
وای 😦😦😦😦عزیزم غصه نخور انشاالله همچی حل شه به حق پنج تن برات دعا میکنم گلی

مرسی گلم ❤

بخدا خیلی خسته شدم از بس باهام بد رفتاری میکنه جوری ک گاها حس میکنم نکنه با یکی دیگس ولی خب میبینم ن نمیشه 😔😔از طرفیم بهش حق میدم وسطای سال موهاص شروع کرد ب ریزش بعدشم معلوم نی از کجا زگیل تناسلی گرفت الانم ک کلا دیونه شده بخدا دیگ بریدم هر چی میگم درس میشه اروم باش انگار تو گوش خر ایت الکرسی میخونی

هرروزم بدتر از دیروزه حالش اعصابش اصن خیلی بد شده اوضاع خیلییی بدد 

با زور فرستادمش دکتر ابله گفته هیچکدوم درست نمیشه در حالی که خودم پرس و جو کردم حتی رفتم دکتر گفتن جفت مشکلاتش حل میشه ولی اون ابله خدا ذلیلش کنه این دیونه رو بدتر کرد با حرفاش