2777
2789

من با ی نفری هفت سال تو رابطه ازدواجی بودم از یک استان دیگه

خانوادم مخالف بودن

بعد مدتها خانوادم قبول کردن بیان خواستگاری

امروز اومدن

اما از وقتی رفتن خبری از عشقم نشده

ازش پرسیدم خانواده چی گفتن؟؟؟! درست جواب نداد

فقط گفت اگر نظرشون منفی باشه بهت میگم (از حرفاش ک عجیب بود حس کردم خانوادشون نظرشون منفی هست)

البته قبل خواستگاری اومدن بهم گفت خانوادم میگن میاییم خواستگاری ب شرطی که بعدش نظر ما هم برات مهم باشه

حالللللللممم خیلی بده😭😭😭 خیلی نگرانم

۷ سال کم نیس

ی عمره😭😭😭😭😭

ولش کن بابا عشق چی کشک چی

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

پسزرو بچسب محکم نذار تسلیم خونواده شه

بیسوادان قرن 21کسانی نیستند که نمیتوانند بخوانند و بنویسند  بلکه کسانی هستند که نمیتوانند اموخته های کهنه را دور بریزند و دوباره بیاموزند  کتاب میخوانمچرا که زندگی مرا بسنده نیست    

انشاالله ک قسمت هم باشید

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی