2777
2789

سلام دوستان؛ میخوام برای مجموعه تبلیغ بزارم میخوان کارمند مجازی استخدام کنن یا همون دور کاری

یه کار دیگه هم دارن که سرمایه کم میگیرن ربات تلگرام تحویل میدن با تبلیغ دیدن ارز دیجیتال رباته میده مجموعه هم بعدا نقد میکنه براشون سود کنن کلی

نمیدونم کجا تبلیغ بزارم

شیپور گذاشتم کسی ندید به اون صورت

دیوار هم گذاشتم ولی همش بقیه دنبال کارای مسخره برا این شرکت تقلبیا بودن اصلا دنبال جدی کار کردن نبودن

میشه اگر سایت خوبی میشناسید یا برنامه خوب بهم معرفی کنید 🌺🙏🏻🙏🏻🙏🏻 خیلیییی ممنون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیوار شیپور ب خصوص دیوار عالی

دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم   دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰‌تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
بنظر من کلا این کارا بجز وقت حدر دادن و پول به باد دادن چیزی توش نیست

والا ما تو مجموعه خیلی زحمت میکشیم طرف میاد میخواد عدد جمع ببنده میگه نمیتونم از توی ماشین حساب گوشیم جمع ببندم

ما بهش یاد میدیم

یعنی خیلی چیزای اینطوری هست خیلی زحمت میکشیم همه

از شانس بد ما همه یه جا سرشون کلاه رفته

کارمند نمیتونیم بگیریم خیلی

البته محدود ثبت نام میکنیم ولی الان برا کار جدید ۱۰ نفر میخوایم

آره من خودم حیف ک همسرم اجازه نمیده وگرنه خودم اولین نفر داوطلب میشدم  ی بار دیگه شب  بعد ...

مگه قراره چیکار کنیم که اجازه نمیده😂😳 بابا شما چه حرف گوش کنیدااا

شب چی بزارم دوباره

مگه قراره چیکار کنیم که اجازه نمیده😂😳 بابا شما چه حرف گوش کنیدااا شب چی بزارم دوباره

کلا  مخالف کار کردن منه 

چون خرابه خودش همه رو خراب میبینه

اون اولا ک اینستاگرام تازه اومده بود اومدم پیج آموزشی آشپزی زدم دیدم اومده پاک کرده همه چیو با کلی دعوا قهر  ک من آخر بیخیالش شدم

فک کن میموند الان خیلی پیجم فالور داشت