2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

127 بازدید | 19 پست

سلام من هفته نهم بارداری هستم دیروز دو قطره لکه قهوه ای دیدم خیلی نگرانم کرد بعدش فورا پیش دکتر رفتم سونو دادم گفت جنین مشکلی نداره و قلبشم میزنه اما صدای قلبشو برام نزاشت شیاف پروژسترون داد از دیروز که استفاده کردم لکه م تموم شده ولی گاهی تخمدان چپم تیر میکشه الان همه ش نگرانم به نظرتون شنبه واسه شنیدن صدای قلبش برم؟

تیکر تولد گل دخترمه😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به هیچ عنوان نگران نباش  منم مثل شما شدم  ولی الان ۲۴ هفتمه  خداروشکر مشکلی هم ندا ...

خداروشکر عزیزم ان شاالله سالم بغلش کنی

من هفته ی قبل سونوی تشکیل قلب رفتم و صداشم شنیدم ولی این لکه ها تا حد مرگ منو ترسوند با یه دونه پروژسترون هم قطع شده ولی ادامه میدم شیاف هارو

تیکر تولد گل دخترمه😍
خداروشکر عزیزم ان شاالله سالم بغلش کنی من هفته ی قبل سونوی تشکیل قلب رفتم و صداشم شنیدم ولی این لکه ...

ممنونم 

اصلا اصلا اصلا نترس کاملا طبیعیه 

تازه من‌شنیدم کسایی که بچه هاشون پسره اولش این مقدار کم لک‌میبینن نینی منم پسر شد 

ممنونم  اصلا اصلا اصلا نترس کاملا طبیعیه  تازه من‌شنیدم کسایی که بچه هاشون پسره اولش این ...

جنسیتش اصلاااا مهم نیست بعد کلی انتظار خدا بهم رحمتش رو نشون داد فقط واسم دعا کنید سالم بغلش کنم عزیزم

خدا پسر گلتم برات نگه داره😘

تیکر تولد گل دخترمه😍
جنسیتش اصلاااا مهم نیست بعد کلی انتظار خدا بهم رحمتش رو نشون داد فقط واسم دعا کنید سالم بغلش کنم عزی ...

قوریونت بشم عزیزم 

حتما نینیت تو دلت میمونه 

تاپیک منو بخون تو هفته‌پنج قشنگ خون دیدم 

ولی بخیر گذشت 

واسه شما هم بخیر میگذره بلخره تاپیک میزنی خانما نینیم به دنیا اوووووممممد سالمو سلامت 

بعد بغلش میکنی شیرش میدی اروم میشید جفتتون