2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین برا کیست چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4244 بازدید | 75 پست
چه جالب سیر خواص درمانی زیاد داره انشالله که برا منم جواب بده ممنون عزیز

خواهش گلم در پناه خدا

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
کیست هموراژیک خود ب خود خوب می شه همون قرص جلو گیری هم خوبه براش کلم بروکلی هر روز بخور واسه کیست خو ...

خدا کنه همینطور که میگی باشه.اتفاقا یه هفته میشه هر دو رو میخورم شوهرم همش میگه الکیه میگم بهر حال امتحانش ضرری نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زیاد عجله واسه بارداری نکن وقت انشالله زیاد داری اول بهبود کیست بعد بارداری چون کیست با بارداری خطر ناکه اونم کیست شما که کمی بزرگه 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
من تو کیست دیگه دکترا گرفتم درسته مال تری مزاجه اما دمای بالا و گرما باعث ترکیدن کیست میشه بخاطر همی ...

حوله داغ رو ميزارى روى شكم معلومه خوب نيست

ولى روى آجر ميشينن

اونم نه جلز ولز كنه گفتم وقتى خنك شده

اينجورى باشه كه نبايد نزديك شومينه و شوفاژ هم بشيم ممكنه كيست بتركه😐

عزيزم من اطلاعاتم و روشى كه باهاش درمان شدمو در اختيار استارتر گذاشتم

از جنبه ثواب و كار خير

ديگه شما دوست ندارى انجام نده دوست من 

✨ Fear the one who does not fear God✨
کاش اینقدر طول نکشه دارم پیوسته بدون قطع میخورم خدا کنه به قرص جواب بده.اگه تو هر دو تخمدان کیست باش ...

آره زندایی من تو تخمدوناش پر کیست ریز بود خیلی ریز ریز با این حال باز بچه دار شد ربطی نداره ب باردار نشدن چون خارج از تخمدونه به دیوارش یا اطرافش بوجود میاد  به قرص صد در صد جواب میده گیاهی و درماناش چون گیاه خواص سرد یا گرم داره کار هر کسی نیست من یه بار بعد عملم در اومد ولی چون داخل کیست اینبار خون نبود با داروی گیاهی دفع شد اون مال ۱۵ سال پیش بودالان نمیشه اعتماد کرد

به یه نفر گفتن سیر بخوری عفونتت کلا ازبین میره یه ماه یه حبه میخورد معدش نابود شد به رحمت خدا رفت&nb ...

گلم من قبلش گفتم اگه مشکل معده یا گوارشی داره فراموش کن که گفتن خدا رو شکر ندارم

من هر وقت توسیه سیر رو میکنم حتما حتما میگم که اگه مشکل معده یا گوارشی دارین نخورین حالتون بد میشه

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
عزیزم زیاد عجله واسه بارداری نکن وقت انشالله زیاد داری اول بهبود کیست بعد بارداری چون کیست با باردار ...

اره متاسفانه بارداری بی استرس بهتره میگم فقط زودتر کیست خوب شه و چندین ماه طول نکشه

اره متاسفانه بارداری بی استرس بهتره میگم فقط زودتر کیست خوب شه و چندین ماه طول نکشه

توکل کن به خدا و اول درمان کن بعد انشالله نی نی دار 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
حوله داغ رو ميزارى روى شكم معلومه خوب نيست ولى روى آجر ميشينن اونم نه جلز ولز كنه گفتم وقتى خنك شد ...

🥰🤝

وایی اینجوری خوب کیست میترکه و وحشتناک درد داره واینکه امکان داره مواد داخل کیست سمی باشه وخیلی چیزا ...

اره خطرناکه من کیست اولی ک توش خون بود رفتم برای عمل پرستاره سوزن کرد داخل ک نمیدونم چیو ازمایش کنه خاک برسر ترکوند کیست و خون بود داخلش دکتر تا فهمید گفت باید عمل بشه وگرن کل بدنش و میگیره و میره تو کما  فت حتی وقت برای اعزام ب بیمارستان دیگه نداریم دکتر مخصوص نبود خود رییس بیمارستان عمل کرد حتی با اکو ک مال قلبه سونو کرد اصلا خطرنکنید تو اینجور چیزا