2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین بگین برا کیست چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4246 بازدید | 75 پست
به یه نفر گفتن سیر بخوری عفونتت کلا ازبین میره یه ماه یه حبه میخورد معدش نابود شد به رحمت خدا رفت&nb ...

وای خدای من چه می‌دونم خود درمانی این چیزارو هم داره دیگه نباید سرخود بخوری احتمالا مشکلی هم داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خطرناکه من کیست اولی ک توش خون بود رفتم برای عمل پرستاره سوزن کرد داخل ک نمیدونم چیو ازمایش کنه ...

منم کشیدم با گرم کردن کیستم ترکید زمین رو باچنگ میکندم انگار درد زایمان داشتم دکتر هم گفت نباید گرم کنی شکم رو خطرناکه 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
منم کشیدم با گرم کردن کیستم ترکید زمین رو باچنگ میکندم انگار درد زایمان داشتم دکتر هم گفت نباید گرم ...

چون با گرم کردن انقباض صورت میگیره گرم کردنه شکم فقط وقتی پریود عقب میفته خوبه

آره زندایی من تو تخمدوناش پر کیست ریز بود خیلی ریز ریز با این حال باز بچه دار شد ربطی نداره ب باردار ...

اره خب الان آدم می‌ترسه با این همه بیماریایی که اومده.انشاالله منم زودتر خوب بشم با همین داروهای پزشک

اره خب الان آدم می‌ترسه با این همه بیماریایی که اومده.انشاالله منم زودتر خوب بشم با همین داروهای پزش ...

خوبشدنت که صد درصده محاله خوب نشه  اتفاقا  حل شده بوده که دارو بهت داده چون اگه بزرگ باشه و درمان نشه حتی با دارو فقط عمل میکنن بعد بگو و مطمعن باش خوب میشی اینجوری استرس و عجول باشی خودت و اذیت میکنی هر چی بیخیال باشی و داروتو مرتب بخوری بهتره برای خودت  اینشالله خوب میشی 

چی مثلا؟ نتیجه گرفتی به منم بگو عزیز

عرق رازیانه و یک قاشق عسل میخورم و عرق بومادران و دم کرده اینا و عسل و سیاه دانه رو کمی اسیاب کردم و همراه عسل قاطی میکنم میخورم و از روز پنجم پریودیم ب بعد بروکلی میخورم هر شب 

خوبشدنت که صد درصده محاله خوب نشه  اتفاقا  حل شده بوده که دارو بهت داده چون اگه بزرگ باشه ...

اره خییلی عجولم ذهنمو درگیر کرده تنها هم که هستم مدام تو فکرشم.بیخیالی هم گاهی یه نعمته.اخه شنیدم بعضیا گفتن ۶ماه طول می‌کشه انصافا زیاده

عرق رازیانه و یک قاشق عسل میخورم و عرق بومادران و دم کرده اینا و عسل و سیاه دانه رو کمی اسیاب کردم و ...

اره منم کلا گرمیجات میخورم عرق فراسیون هم میگن خوبه اونم میخورم فقط خدا کنه جواب بده. ساپوژکس هم تعریفش رو شنیدم اما اعتماد نکردم 

اره خییلی عجولم ذهنمو درگیر کرده تنها هم که هستم مدام تو فکرشم.بیخیالی هم گاهی یه نعمته.اخه شنیدم بع ...

خوب به این فکر کن که برای همیشه از شرش راحت میشه والا اینروزا زمان مثل برق میگذره منم ۱۵ سال پیش اینجوری شد تموم شد رفت

هر روز؟

نه گلم

بستگى به رطوبت بدنت داره

من دوبار انجام دادم توى يك ماه يعنى دو هفته يكبار

ولى خيلى عاليه 

اين روش قديميهاست در اصطلاح آجر همون خشت خام

كه به دليل خشكيش رطوبت بدنو ميكشه به خودش

✨ Fear the one who does not fear God✨