سلام بچه ها من دوتا کیست تو هر تخمدانم دارم بزرگن تقریبا ۵ سانت دکتر ال دی داده یه ماهه دارم میخورم میخوام اقدام کنم عجله دارم خسته شدم دیگه تو سونو نوشته هموراژیکه اگه اطلاعی دارین کمک کنید راهی برا زودتر خوب شدن هست؟ خدا کنه برم سونو خوب شده باشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره خطرناکه من کیست اولی ک توش خون بود رفتم برای عمل پرستاره سوزن کرد داخل ک نمیدونم چیو ازمایش کنه ...
منم کشیدم با گرم کردن کیستم ترکید زمین رو باچنگ میکندم انگار درد زایمان داشتم دکتر هم گفت نباید گرم کنی شکم رو خطرناکه
به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمعهای تولدتو فوت میکردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین میکنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و میبره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت میمونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمیشی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹
اره خب الان آدم میترسه با این همه بیماریایی که اومده.انشاالله منم زودتر خوب بشم با همین داروهای پزش ...
خوبشدنت که صد درصده محاله خوب نشه اتفاقا حل شده بوده که دارو بهت داده چون اگه بزرگ باشه و درمان نشه حتی با دارو فقط عمل میکنن بعد بگو و مطمعن باش خوب میشی اینجوری استرس و عجول باشی خودت و اذیت میکنی هر چی بیخیال باشی و داروتو مرتب بخوری بهتره برای خودت اینشالله خوب میشی
عرق رازیانه و یک قاشق عسل میخورم و عرق بومادران و دم کرده اینا و عسل و سیاه دانه رو کمی اسیاب کردم و همراه عسل قاطی میکنم میخورم و از روز پنجم پریودیم ب بعد بروکلی میخورم هر شب