2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ی مدت اینجوری بودم حدود چندین ماه

یه روز دیگه واقعا حالم از خودم بهمخورد

تصمیم گرفتم کمتر عصبانی بشم البته من از دست بچه ها

الان خداروشکر یکماهه بهتر شدم

فقط یادت باشه خشم از شیطانه هرچی بیشتر خشمگین بشی بیشتر تو ترص و عصبانیت فرو میری و هرچی داد بکشی ارضا نمیشی انگار و روحتو میکشی

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞
منم ی مدت اینجوری بودم حدود چندین ماه یه روز دیگه واقعا حالم از خودم بهمخورد تصمیم گرفتم کمتر عصبا ...

دارم داغون میشم انقد‌ خشم دارم که خدا میدونه با همه دعوا میکنم نابود‌شدم بخدا داغون داغونم 😔

از کل زندگیم از همه چی الان یکی یه حرف میزنه بدنم به لرزه میاد از خشم زیاد دلم میخواد بزنم خودمو😔

میدوتی بنظرم اول از نظز جسمی خودتو تخلیه کن مثلن پیاده روی طولانب دویدن رقصیدن یواری ک ب شدت عرق کنی و خسته شی انرژی منفی زیادی اینجوری ازت خارج میشه بعدش با یکی بشین درمورد عصبانیتت و هرچیزی ک باعقشه حرف بزن خودتو خالب کن یا حتی بنویسش یکبار و بسوزونش 

میدوتی بنظرم اول از نظز جسمی خودتو تخلیه کن مثلن پیاده روی طولانب دویدن رقصیدن یواری ک ب شدت عرق کنی ...

بخدا انجام میدم همشو اما فقط یکم اروم میشم دوباره شروع میشه خشمم انقدم عذاب وجدان میگیرم میشینم گریه میکنم که چرا داد زدم سر فلان کس

بخدا انجام میدم همشو اما فقط یکم اروم میشم دوباره شروع میشه خشمم انقدم عذاب وجدان میگیرم میشینم گریه ...

خب دیگه ایت درد بیکاریه زیاد فک کردن سعی کن خودتو سرگرم‌کنی تو ی کاری فرو بری اصلن زمانو حس نکنی دقت برای فک کردن نداشته باشی فیلمای کمدیم حتمن ببین