برنانه ریزی کن کارارو توی ایام هفته که هنه کاراتو انجام بدی
پیج صبورا جانباز میتونه انگیزه خوبی باشه واست
با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بیاطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوست دارم صبح ک بیدارمیشم وسیله اضافه یا ظرف کثیف تو خونه نباشه،اگه دقت کرده باشین روزی ک ادم بیدار میشه و میدونه خونه حسابی نامرتبه تا شب بی حوصله و کلافه ست
من یه تنبلی بودم که نگو بچه دار شدم دیگ۶ مجبورم زرنگ باشم
مامانم میگه واقعا این تویی😂🤔
تا قبل عروسی لباشام مامانم میشت 🤦♀️
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
برنامه ریزی کردم کارامو لیست کردم و واسشون تایم در نظر گرفتم خودم خسته شده بودم و میخواستم عوض شم اوایل خیلی خیلی واسم سخت بود ولی خودمو موظف به انجام برنامه ای که نوشته بودم میدونستم
من خیلی تنبل بودم جوری که ماهی یبار جاربرقی میکشیدم، زندگیم همیشه نامرتب بود، علتشم مادر وسواسیم بود، اما بتدریج سعی کردم مثلا زندگیه مرتب همسایه هامو میدیم یا سر زده خونه یکی میرفتیم میدیدم چقدر مرتبه، خلاصه اینا باعث شد اِلان هفته ای یبار کل خونه رو از بالا تا پایین میشورم، هر روزم قبل از اینکه شوهرم بیاد خونه رو مراب میکنم فرمولش همینه
مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
من بدنم همیشه کوفته است .. و بیدارشدن از خواب مخصوصاخواب صبح برامخیلییییییی سخته باورتون نمیشه.. نصف موفقیتها وفرصتهای زندگیمو سر اینکه نتونستم صبحها ازخواب بیداربشم ازدست دادم..
کارایی که بایدانجام میدادمو لیست کردم و واسشون تایم درنظر گرفتم و جملات وویدیو انگیزشی میدیدم اوایل برنامم خیلی سخت بود واسم همش دلم میخواس به تنبلیم برگردم ولی بعد ی مدت اوکی شدم